Keimolan logovaatteiden tilaus

Ohesta löytyy tuotekuvina Keimolan Golfin jäsenille suunnattu varustetarjous kaudelle 2019. Tilaus tulee tehdä 5.4.2019 klo 16.00 mennessä. Sen jälkeen tehtyjä tilauksia ei huomioida. Varusteiden toimitusaika on 4-6 viikkoa tilauksesta. Tuotteiden vähittäismyyntihinta ja Keimolan jäsenhinta löytyy tuotekuvien alapuolella. Jäsenhinta on merkitty punaisella.

Lue lisää »

Golf Sky jäsenilta 5.3

Kaudesta 2019 alkaen Keimolan proshop yrittäjänä toimii Golf Sky Oy. Keimolassa Golf Sky tulee myymään golftavaraa ja esittelemään valikoimaansa klubin proshopissa, jota parhaillaan uudistetaan. Keimolalaisille järjestetään proshopin puolesta demo- ja esittelypäiviä... Lue lisää »

PEGO golfkoulun swingiopas

Oletko aloittamassa golfin tai haluat vain parantaa peliäsi, oppaassa on viisi golf-swing-perusasiaa, joiden avulla pääset alkuun. Vinkkaa tästä myös kavereille, jotta saat lisää peliseuraa kentälle ja harjoitteluun! Lue lisää... Lue lisää »

Proshopin yrittäjä vaihtuu

Kaudesta 2019 alkaen Keimolan proshop yrittäjänä toimii Golf Sky Oy. Nyt solmitun vuokrasopimuksen lisäksi on sovittu myös kumppanuudesta. Kumppanuuden kautta Golf Sky näkyy Keimolassa monipuolisesti ja asiakkaita lähestytään mm. viikkokirjeen yhteydessä. Yritys on... Lue lisää »