Keimolassa aloitat golfin harrastamisen helposti green card kurssilla. Kurssin jälkeen sinulla on mahdollisuus hyödyntää erittäin edullinen aloittelijan paketti, jolla pääset helposti käyntiin itse pelaamisen osalta. Tervetuloa mukaan hienon lajimme pariin! Varoitus kuitenkin jo tässä vaiheessa -lajiin jää helposti koukkuun.

PEGO GOLF SCHOOL GREEN CARD KURSSI

Kurssin kesto on 4 tuntia. Pelikoe suoritetaan kurssin lopuksi. Talvikursseilla pelikoe suoritetaan heti kenttien auettua, jonka jälkeen saa Green Cardin. Kurssilla saat käyttöösi kaikki tarvittavat välineet ja aineiston. Voit myös ottaa omat välineet mukaan kurssille.
Hinta 99€

Meidän tehtävänämme on auttaa sinut uuden harrastuksen pariin. Kehitämme tähän jatkuvasti helpompia tapoja yhdessä Suomen Golfliiton ja golfin PGA-ammattilaisten kanssa.

Ilmoittautumisen saatuamme lähetämme sinulle valmistavan materiaalin kurssille. Esivalmennuspaketin avulla käyt läpi golfin sääntöjä ja etikettiä sekä peruslyöntitekniikoita. Materiaalin tarkoituksena on perehdyttää tuleva golfari keskeisiin asioihin säännöissä, etiketissä ja perustekniikoissa. Kurssille tarvitset mukaan mukaan sään mukaisen asun jossa on mukava liikkua.

Green card kurssien aikataulut ja ilmoittautuminen PeGon kotisivun kautta tästä.

ALOITTELIJAN PAKETTI

Kaudella 2021 Green Cardin suorittaneilla on nyt mahdollista siirtyä varsinaisen pelaamisen pariin hankkimalla erittäin edullisen aloittelijan paketin.

Paketti sisältää:

  • Keimola Golf ry jäsenyys kaudelle 2021
  • Kymmenen pelikierrosta (10 x 9 reikää) Kirkka-kentälle
  • Kymmenen rangekorin lataus
  • Paketin hinta 150 €

Aloituspaketin voit tilata alla olevan linkin kautta tai Keimola Golfin toimistosta. Lisätiedot: keimolagolf@keimolagolf.com tai 09-276 6650.
Paketti on henkilökohtainen ja voimassa kauden 2021 ajan. Paketti edellyttää green cardia ja koskee uusia jäsenyyksiä. Edun voi hyödyntää kerran. Jäsenyys jatkuu automaattisesti seuraavalle vuodelle, ellet erikseen ilmoita eroavasi.

Tilaa aloittelijan paketti tästä.