Juhannusscramble 25.6.2021

Juhannusscramble, hyvän fiiliksen tapahtuma Keskikesän juhlan aikaan pelataan Keimolassa perinteisesti Juhannusscramble. Ensimmäisen kisan ajankohdasta on nyt jo yli 30 vuotta. Ja joka vuosi juhannuksen alkajaisiksi pelattava scramble kokoaa Keimolaan runsaan joukon... Lue lisää »

Viikkotiedote 7

28.6 Leila Lahti Trophy by Ping Tervetuloa seuraamaan ammattilaispelaajien ja toki myös amatöörien suorituksia maanantaina 28.6 pelattavassa Leila Lahti Trophy by Ping kilpailussa. Kisassa on yhteislähtö klo 10.00. Hyviä paikkoja seuraamiseen on väylän 11 kisaa varten... Lue lisää »

Viikkotiedote 6

Leila Lahti Trophy by Ping Nyt viedään viimeisiä amatööripelaajien paikkoja Leila Lahti Trophy by Ping kisasta. Kisa järjestetään maanantaina 28.6. yhteislähtönä klo 10:00. Kisaan on ilmoittautunut tähän mennessä kattava kattaus Suomalaisia huippuammattilaisia. Nyt on... Lue lisää »

Hidas pelaaminen puuduttaa

Hidas pelaaminen puhuttaa aina. Hitaiden pelaajien ja peliryhmien peli puuduttaa muiden kentällä olevien pelaajien pelaamista. Tuskaista seisomista ja odottelua kierroksen aikana. Puhetta ja spekuloimista, mikä siellä taas mättää, kun kokoajan joutuu odottamaan. Tämän... Lue lisää »

Kapteenien Reikäpelit 13.-16.5.2021

Innokas pelaajajoukko kokoontui helatorstai-viikonloppuna kilpailemaan Kapteenien reikäpelin voitosta eli sovelletusta tasoituksellisesta reikäpelimestaruudesta. Edellisen vuoden tapaan torstaista lauantaihin pelattiin kahdessa lohkossa ja niissä neljän hengen erissä.... Lue lisää »