Ravintola Saraksen jouluherkut

Tule moikkaamaan meitä Senaatintorille! Ravintola Saras myy joulutuotteitaan perinteisillä Tuomaan Markkinoilla joulukuussa 6.-22.12.2019, maanataisin suljettu. Löydät meidät keskeltä toria, mökki numero 45. Valikoimaamme kuuluu tutut Saraksen Munkit, sekä muut meidän... Lue lisää »

Sisäharjoittelu klubilla

Klubitalon alakerran sisäharjoitustilassa on käytössä TrackMan analysaattori sekä e6-simulaattori. Harjoittelu tapahtuu kertamaksulla tai kausipelioikeudella. Varausoikeus on osakkailla ja jäsenillä sekä kauden 2020 pelioikeuden rekisteröineillä. Toimiston ollessa... Lue lisää »

Keimola Golf ry:n syyskokous

Keimola Golf ry:n syyskokous pidettiin Keimolan golfklubilla 13.11.2019. Kokoukseen osallistui 33 seuran jäsentä. Kokouksessa käsiteltiin ja hyväksyttiin seuran toimintasuunnitelma sekä talousarvio vuodelle 2020. Jäsenmaksuiksi vahvistettiin aikuisilla 95 euroa ja... Lue lisää »

Edustuspelaajat 2020 haku

EDUSTUSPELAAJIEN 2020 HAKU Nyt on se aika vuodesta, jolloin on aika miettiä omaa harjoittelua ja kilpailua kaudella 2020. Haku Keimolan Golf ry:n edustuspelaajaksi on avattu. Hakemuksia voi jättää 30.11 asti. Tämän jälkeen tulevia hakemuksia ei hyväksytä. Nykyiset... Lue lisää »