Range auki

Range on avattu! Ohjeet rangen käyttöön koronavirus pandemian aikana: Palloja saa automaatista pankkikortilla ja latausnapilla. Klubitalo on suljettu, jonka vuoksi nappeja ei tässä vaiheessa ole mahdollista ladata. Pidäthän riittävän etäisyyden muihin rangella... Lue lisää »

Pelioikeuden nimeäminen

Pelioikeus nimetään joko osakkeen omistajan käyttöön tai muulle henkilölle. Ilmoituksen tekee aina osakkeen omistaja. Etukäteen tehty ilmoitus nopeuttaa caddiemasterin palvelua kauden alussa. Pelioikeuden nimeäminen tehdään erikseen jokaista pelikautta varten.... Lue lisää »

Kentän aurinkoiset kevätkuulumiset

Kevät tekee tuloaan ja lumi sulaa hiljalleen väyliltä. Kentän hoitotyöt päästään kohta aloittamaan ja kauden aloitus lähenee. Vähän täytyy kuitenkin vielä malttaa odottaa. Viheriöt ovat talvehtineet pääosin hyvin. Kaikilla viheriöillä on tautilaikkuja, osalla vain... Lue lisää »

Haemme valvojia kaudeksi 2021

Valvojan tehtävät ovat pääasiassa luonteeltaan asiakaspalvelutehtäviä, joihin kuuluvat mm; Pelaajien opastaminen alueella Startterina toimiminen Pelinopeuden valvonta kentällä Golfetiketin valvonta kentällä ja harjoitusalueilla Yleisestä siisteydestä huolehtiminen... Lue lisää »

Leila Lahti Trophy by PING 2021

Pääsponsori varmistunut! Leila Lahti Trophy on golfkauden 2021 huuipputapahtuma Keimolassa. Kisan pääsponsoriksi on varmistunut golfmailoistaan ja varusteistaan tunnettu maailmanmerkki PING. Merkki osallistuu kisan tukemiseen Suomen maahantuojansa kautta. Jatkossa... Lue lisää »