Parempaa tulevaisuutta

Golfseuran hallituksen ja toimikuntien alituinen tehtävä on miettiä menneitä ja suunnitella parempaa tulevaisuutta. Keimolassa toiminta on ollut aktiivista ja toimijoiden kesken on vallinnut hyvä henki. Jatkuva uudistuminen on kuitenkin välttämätöntä ja siksi seurassa on tehty muutamia uudistuksia tälle vuodelle.

Hallituksen sisällä tehtäviä on jaettu uudestaan siten, että Ladykapteeni osallistuu myös tiedotustoimikunnan toimintaa tehtäväalueenaan markkinointi. Tämä muutos ei varsinaisesti liity Ladykapteenin tehtäviin, vaan kyse on henkilöstä. Kirsi nyt vaan sattuu olemaan se juuri oikea henkilö tähänkin hommaan. Kapteenin tehtäviin lisättiin valmennustoimikunnan vetäminen eikä tämäkään homma välttämättä osu tulevina vuosina kapteenille. Artolla riittää osaamista ja energiaa molempien hoitamiseen ja näidenkin lisäksi näkyy hän aktiivisesti toimivan markkinointitempauksissa. Uusina, joskaan ei niin kokemattomina, on hallituksessa klubitoimikunnan puheenjohtaja Leila, junnutoimikunnan vetäjänä Virpi ja allekirjoittanut puheenjohtajana. Eiköhän mekin oma Eskon puumerkkimme lyödä Keimolan toimintaan.

Edustuspelaajien tuki kohdentuu jo tänä vuonna enemmän pelaajien valmennuksen tukemiseen ja leirien järjestämiseen kuin varsinaisen kilpailemiseen. Tähän suuntaan toimintaa tullaan kehittämään edelleen tavoitteena saada pelaajat toimimaan yhdessä, motivoimaan toisiaan ja sitä kautta kehittyä pelaamaan mahdollisimman korkealla tasolla. Vanhemmissa ikäluokissa ja miksei ammattilaistenkin osalta tilanne on aika hyvä, mutta junnutoureilla haluan nähdä paljon enemmän Keimolan edustajia.

Tiedottaminen on kokenut ison muutoksen. Pallo Pelissä muuttui kerran vuodessa ilmestyväksi kausijulkaisuksi jonka koko ja layout on muuttunut. Palautteen perusteella tiedotustoimikunta on tässä onnistunut hyvin. 2019 mahdollisesti julkaisusta tulee päivittyvä, eli jutut jatkavat elämäänsä kesän kuluessa. Facebook ja twitter on otettu haltuun uudella aktiviteetilla ja ne tulevat myös näkymään hyvin Keimolan netin etusivulla ilman kirjautumispakkoa. Tavoitteena on saada jokainen tapahtuma näkymään ja kuulumaan sekä etukäteen, että jälkikäteen jotta Keimolalaiset saisivat ajantasaista tietoa siitä, mitä Keimolassa tapahtuu. Twitteriin odotan erityisesti kilpapelaajilta lyhyitä ja pikaisia kuulumisia kilpailuista, mutta miksei muustakin menosta. Jos haluat kirjoittaa, ota yhteys Kirsiin. Tokihan tällä markkinoinnilla on tavoitteena saada lisää osallistujia seuran tapahtumiin ja kun kisassa on tarpeeksi lähtijöitä, pelataan se yhteislähtönä.

Markkinoinnista oli jo puhetta jo edellä, mutta pitää vielä mainita, että sekä opiskelijoille, että Kivistön asukkaille on markkinoitu yhdessä yhtiön kanssa toteutettua aloittelijan pakettia ja opiskelijoille sen lisäksi pelipakettia eri tilaisuuksissa. Vantaan hyvinvointiviikolla Keimola on mukana 17.5. ja 18.5. tapahtumissa ja 20.5. on Rangella avoin tutustumistapahtuma. 3.5. oltiin mukana Vantaan ”Kokeile liikuntaa” päivän tapahtumassa.

Viikkokisa on kokenut suuren uudistuksen. Vuosi vuodelta kilpailijamäärät ovat vähentyneet, joten kilpailutoimikunta päätti kokeilla jotain uutta. Yhteisöllisyys ja jäsenten aktivoiminen toimimaan yhdessä on ollut yksi tavoite kilpailijamäärän nostamisen lisäksi. Kilpailupäivä on siis tiistai ja kilpailuaika joko aamupäivällä tai iltapäivällä lähtien kahdelta tiiltä. Näin viikkokilpailusta tulee osallistujille yhteinen tapahtuma. Leppoisaa tunnelmaa emme halua poistaa, mutta tekemällä kilpailuryhmät arvalla pääsevät yksittäiset pelaajat helpommin mukaan toimintaan ja muutkin tapaavat uusia tuttuja Keimolalaisia. Joka viikko palkitaan parhaat, kuukauden parhaat pääsevät syyskuussa pelattavaan finaalin, josta kolme voittaa matkan Belekiin. Pelattavan tiin ja saa jokainen valita vapaasti, samoin pelimuodon, joko tasoituksellinen lyöntipeli tai pb.

Toukokuun helleaallon innoittamana toivotan hikistä golfkesää. Tavataan Keimolassa!

Eki

Erkki Arima
Keimola Golf ry, puheenjohtaja

 

Tämä on Keimolan golfyhteisön blogi, jossa kirjoittavat Keimola Golf Club Oy:n ja Keimola Golf ry:n puheenjohtajat. Lisäksi sivulla voi kutsuttuna esiintyä myös muita kirjoittajia aiheista riippuen. Blogin kirjoituksia voivat kommentoida Keimolan osakkaat ja jäsenet omalla nimellään kirjautumisen jälkeen. Kommentit läpikäyvät moderoinnin ennen niiden julkaisua. Julkaistut kommentit ovat kaikkien luettavissa. Osakkaille ja jäsenistölle on tarkoitetut keskustelufoorumit löytyvät kotisivulta täältä.