Vilinää ja vilskettä Keimolassa, apua tarvitaan!

Vilinää vilskettä… Tätä tutun jouluisaa tekstipätkää voisi jatkaa sanoittajalegenda Saukin tahdissa, mutta nyt ei ole siihen tarvetta. Keimolassa on sitä nimittäin luvassa, kun perinteinen Juniorileiri starttaa jo alle kahden viikon kuluttua! Leirille on jälleen ilmoittautunut runsaasti junioreita ja sitä onkin moneen otteeseen sanottu, ei enempää eikä vähempää kuin: Suomen parhaaksi junnugolfleiriksi! Olkaamme ylpeitä tästäkin saavutuksesta.

Ihan itsestään leiriä ei kuitenkaan saada vietyä läpi. Tarvitaan lujasti vapaaehtoisten apua. Siksi esitänkin teille kaikille pyynnön: Mikäli teiltä suinkin löytyy 5.-9.6. klo 9 – 15 välillä yksikin tunti sellaista aikaa että voisitte tulla junnuleirille avustajaksi, nyt se olisi todella tarpeen! 

Jos sinulla ei ole aiempaa kokemusta golfjunnujen ohjaamisesta, se ei haittaa. Leirin vastuuvalmentaja Sara antaa hyvät ohjeet, kuinka toimitaan. Tässä on jokaisella tilaisuus tulla läheltä katsomaan, kuinka uusia golffareita tehdään, ja vieläpä osallistua siihen että heillä on lajiin mahtava startti. Ilmoittaudu jorma1manner@gmail.com tai keimolagolf@keimolagolf.com. Kaikille mukana olijoille tarjotaan lounas ja välipala.

Toivotan jälleen kerran mahtavaa pelikautta kaikille. Kaikki merkit viittaavat siihen, että juhlavuodesta tulee mainitsemisen arvoinen. Keimolan strategia vuosille 2017 – 2020 on hyväksytty sekä yhtiön, että seuran toimesta ja koko yhteisö on vankasti sitoutunut kehittämään Keimolaa yhteistyössä. Oikeastaan tällä hetkellä ei voi toivoa, kuin että kelit suosivat ja saamme nauttia onnistuneesta pelistä.

Lämpimin terveisin,

Jani Huhtamella
Keimola Golf ry, puheenjohtaja

 

Tämä on Keimolan golfyhteisön blogi, jossa kirjoittavat Keimola Golf Club Oy:n ja Keimola Golf ry:n puheenjohtajat. Lisäksi sivulla voi kutsuttuna esiintyä myös muita kirjoittajia aiheista riippuen. Blogin kirjoituksia voivat kommentoida Keimolan osakkaat ja jäsenet omalla nimellään kirjautumisen jälkeen. Kommentit läpikäyvät moderoinnin ennen niiden julkaisua. Julkaistut kommentit ovat kaikkien luettavissa. Osakkaille ja jäsenistölle on tarkoitetut keskustelufoorumit löytyvät kotisivulta täältä.