Edustuspejaajat 2020

Edustuspelaaja Pro
Seuran valmennustuki ryhmän pelaajille on yksilöllinen tuen määrän ja jakautumisen osalta. Mahdollisuus osallistua ryhmäharjoituksiin ilman omavastuuta. Allekirjoitetaan yksilöllinen pelaajasopimus.

PELAAJAT

Sanna Nuutinen, Pro
Ilari Saulo, Pro
Marko Halonen, Pro

Edustuspelaaja 1 kategoria
Seuran valmennustuki ryhmän pelaajille on 1 300 euroa. Valmennustukea voi käyttää seuran valitseman opetuskumppanin yksilövalmennuksen kuluihin 600 euroon asti ja kilpailuihin 700 euroon asti. Omavastuu molemmista kuluista on 10%.  Vastaanottamalla tukea pelaaja hyväksyy oheiset sopimusehdot.

PELAAJAT

Vertti Hämäläinen
Oliver Diomin
Nelli Halonen
Oskari Pykönen,
Pauli Huhtamella
Aada Marttunen
Kerttu Marttunen
Viljami Blomerus
Veeti Puumalainen
Max Tiilikainen

Edustuspelaaja 2 kategoria
Seuran valmennustuki ryhmän pelaajille on 500 euroa. Valmennustukea voi käyttää seuran valitseman opetuskumppanin yksilövalmennuksen kuluihin 300 euroon asti ja kilpailuihin 200 euroon asti. Omavastuu molemmista kuluista on 30%.  Vastaanottamalla tukea pelaaja hyväksyy oheiset sopimusehdot.

PELAAJAT

Jukka Lehtonen
Ari Eloranta
Mikko Heimonen
Sointu Lassila
Veikko Niemikorpi
Joonas Mäkinen
Maija Patjas
Kai Ahlstedt
Aki Kosonen
Jari Väskä
Pasi Rasilainen
Laura Strömberg
Sami Hämäläinen
Ville Itkonen

Edustuspelaaja 3 kategoria
Seuran valmennustuki ryhmän pelaajille on 300 euroa. Valmennustukea voi käyttää seuran valitseman opetuskumppanin yksilövalmennuksen kuluihin 200 euroon asti ja kilpailuihin 100 euroon asti. Omavastuu molemmista kuluista on 30%. Vastaanottamalla tukea pelaaja hyväksyy oheiset sopimusehdot.

PELAAJAT

Henri Pyykölä
Mikko Granqvist
Vesa Ström
Lea Hatunen
Kimmo Mattila
Petteri Linnavalli
Ari Hatunen