Golfopettajat

JUHA-PEKKA PELTOMÄKI
Head Pro

Juha-Pekka aloitti golfin samaan aikaan veljensä Jyryn kanssa vuonna 1989 Keimolassa. Vuonna 2001 ammattilaiseksi siirtynyt Juha-Pekka kiersi pääsääntöisesti pohjoismaisia ammattikiertueita vuoteen 2008, jolloin Peltomäki Golf perustettiin. Juha-Pekan toimenkuvaan kuuluu toimitusjohtajan tehtävät sekä opettaminen Linna Golfissa ja Keimola Golfissa.Juha-Pekka on koulutukseltaan liiketalouden tradenomi. (valm. 2004), sekä suorittanut Golfin Ammattivalmentajan tutkinnon. (valm. 2011) Lisäksi hän on työskennellyt golf-prona Estonian Golf & Country Clubilla vuosina 2007-2008 sekä Järviseudun Golfissa vuodesta 2008. Juha-Pekan opetusfilosofia on yksinkertainen: “kaikki lähtee perusasioista: kun pelaajalla on hyvä ote, alkuasento ja liikejärjestys on sen jälkeen helppo työstää toistettavia variaatioita eri lyönneistä”

Yhteystiedot:
040 557 6122
Varaa opetustunti TÄSTÄ.

TONI KARJALAINEN
Erikoisala: Pelaaminen ja valmennus

Toni aloitti golfin 7 vuoden iässä. Menestyksekkään amatööriuran jälkeen vuorossa oli ammattilaisuus ja sen mukanaan tuomat haasteet vuonna 2004. Vuonna 2005 koitti ensimmäinen Challenge Tour kilpailu, jonka Toni voitti. Seuraava voitto Challenge Tourilla tuli vuonna 2006 kolmen muun top 3.sijoituksen siivittämänä. Ovet European Tourille avautuivat mutta seuraavat vuodet Toni kuitenkin vietti Challenge Tourin merkeissä. Alkuvuodesta 2009 vuorossa olivat Asian Tour karsinnat, joissa 700 toiveikasta ammattilaista taistelevat 40 Tour paikasta. Toni selvitti tiensä alkukarsintojen kautta finaaliin ja aina Tourille asti. Ainoa suomalainen, sekä skandinaavinen, Asian Tour pelaaja vuosimallia 2009. Vaisuksi jäänyt kausi 2009 huipentui jälleen karsintoihin, joissa Toni toisti edellisvuoden tapahtumat ja uusi pelaajastatuksen myös kaudelle 2010! Nyt Toni vahvistaaa PeGo:n tiimiä opetuksen ja tarkemmin lajin peliin liittyvien aspektien kohdalla.

Yhteystiedot:
040 500 4938
Varaa opetustunti TÄSTÄ.

JYRY-JUSSI PELTOMÄKI
Edustuspelaajien vastuuvalmentaja

Jyry aloitti golfin vuonna 1989 Keimolan juuri valmistuneella kentällä. Jyry perheineen muutti Portugalin Vilamouraan 1992, missä hän pääsi heti Vilamouran edustusjoukkueeseen, jonka kanssa saavutuksiin kirjattiin yhteensä 3 Portugalin seurajoukkuemestaruutta. Amatöörisaavutuksiin kuuluu myös SM-lyöntipelipronssi vuodelta 1994. Ammattilaiseksi Jyry siirtyi vuonna 1999 ja hän kiersi vuodet 99-06 pääsääntöisesti pohjoismaitten ammattilaiskiertueita sekä kilpaili myös European Challenge Tourin kisoissa.  Jyry on valmentanut mm. Pickalassa, Nordcenterissä, Estonian Golf & Country Clubilla, Järviseudun Golfissa sekä vuodesta 2006 Vuosaaressa, missä hän toimii Head Prona. Vuodesta 2014 alkaen Jyry vastaa myös Keimola golfin Edustusjoukkueiden valmennuksesta.

Uskon valmennuksessa pitkäjänteiseen työhön ja suunnitelmallisuuteen.  Valmennan golfareita aloittelijoista kilpapelaajiin ja junioreista senioreihin sekä ryhmäopetuksista yksityistunteihin.  Olen kouluttautunut käyttämään valmennuksen apuvälineinä mm. Trackmania ja Tomi Putting lyöntianalysaattoreita. Opetan golfia ympärivuotisesti kesäisin pääasiassa Vuosaari Golfissa ja talvisin Peltomäki Golfin tiloissa. Vastaan valmennuksen suunnittelussa seuroissa missä toimimme. Uskon siihen, että hyvä seuravalmennus huomioi kaikki seuran ikäryhmät.

Yhteystiedot:
040 558 9225
Varaa opetustunti TÄSTÄ.

VILLE KARHU
PGA PRO

Ville Karhu on uusin lisäys BMW Pego Golf Schoolin kasvavaan opettajarosteriin. Vasemmalta puolelta pelaava Ville on ponnistanut suomalaiselle golftaivaalle Kotkasta ja on kuulunut eri ikäkausien maajoukkueisiin jo kolmen vuosikymmennen ajan. Ville on saavuttanut lukuisia SM-mitaleita peliurallaan ja on ollut voittoisa pelaaja myös ammattilaisurallaan Pohjoismaisella kiertueella. Villen peliura jatkuu edelleen yhtenä MID-Tourin kärkipelaajista.
Villen on siviiliammatiltaan Lukion lehtori. Näin ollen hän omaa sekä erinomaiset pedagogiset taidot sekä vankan kilpagolftaustan jotka ovat omiaan täydentämään ja vahvistamaan Pegon korkeatasoista opettajarosteria entisestään.
”Olemme kaikki Pegon perustajaporukasta tutustuneet Villeen jo 90-luvun alkupuolella kun kiersimme hänen kanssaan samoja kilpailuja. Rauhallinen, miellyttävä, kohtelias ja analyyttinen olemus yhdistettynä kiven kovaan kilpailijaan teki meihin suuren vaikutuksen kilpa-aikoina ja olemme onnellisia että pääsemme nyt tekemään töitä Villen kaltaisen herrasmiehen kanssa” Jyry, Toni ja J-P

 

Yhteistiedot:
040 065 2442
Varaa opetustunti TÄSTÄ.