Kentän kevätkuulumisia

Talvi jatkuu…

Viheriöt ja lyöntipaikat on putsattu enimmistä lumista viikoilla 12 ja 13. Pääsiäismaanantain (n.15 cm) lumia ei saada pois kuin odottamalla, että ne sulavat pois, viheriöille ei uskalla enää traktorilla mennä. Talvi on/oli taas otollinen jääpoltteen muodostumiselle. Joulu-tammikuun nollan molemmin puolin sahannut lämpötila sai kentällä olevat painanteet jäätymään eli jääpoltetta on odotettavissa, ainakin väylien painanteissa. Väylät on hiekoitettu viikolla 12.

Metsänhoidollisia hakkuita tehtiin helmikuun kahdella ensimmäisellä viikolla väylien Kirkka 12,13, 14 ja 15 oikeilla puolilla. Samalla monitoimikone raivasi Kiira myrskyn kaatamia puita Kirkka 9 – Kirkka 11 välimetsästä ja rangen ja Saras 13 välimetsästä.

Range avataan kunhan lumet ja routa ovat sulaneet, routaa on n 15cm. Rangen oikealle puolelle rakennetaan uusi aita kevään aikana, aidan rakentaminen vaatii myös roudan sulamisen.

Rangen ja lähipelialueen välisen lehdon raivaus/siistimistalkoot ovat heti kun lumet ovat sieltä sulaneet, laitan siitä vielä lähemmin infoa.

t.km