Kentän ”loppu”kevään kuulumia

Kohtuullisen kuivan toukokuun seurauksena kentän kastelujärjestelmä on kovalla koetuksella. Viheriöiden osalta tilanne on hyvä, koska kaikki vanhanpuolen viheriösadettimet on uusittu viimeisen viiden vuoden aikana. Lyöntipaikkojen osalta tilanne ei ole näin hyvä  Kentällä on vielä alkuperäisiä sadettimia eli ne ovat liki 30v. vanhoja ja lisäksi lyöntipaikkasadettimet on osin sijoitettu rakennusaikana väärin, joten kuivalaikkuja tulee väistämättä. Kastelujärjestelmää ei ole muutamaan vuoteen juuri tarvittu, joten nuo lyöntipaikkojen ja muutenkin sadetusjärjestelmän remontit on ollut helppo siirtää eteenpäin. Valitettavasti näin kuivina kausina puutteet tulevat ilmi. Kentälle menee öisin vettä 800-1150 kuutiometriä eli kaikki mitä luhtaanmäenjoesta tulee ja vähän ylikin.

Siirtonurmea asennetaan harjoitusalueen kahden lipun viheriön bunkkerin reunaan kesäkuun toisella viikolla, samalla siirtonurmetetaan muitakin pieniä alueita kentällä, pääosin nyt mulloksella olevat Kiiramyrskyn kantomontut tehdään kylvämällä.

Parkkipaikkojen ruutujen  uudelleen maalaus on torstaina 30.5 alkaen klo 6 rangen parkkipaikalta. Rangen ja klubin parkkipaikat on kiinni koko aamun. Aamupelaajien parkkeeraus uuden huoltohallin parkkikselle. Sitä mukaan kun maalaus etenee saadaan muutkin parkkipaikat käyttöön. Ruuduista tehdään hivenen nykyisiä leveämpiä.

 

t.kenttämestari