Kirkka

IMG_1105

Koostuu vanhasta A-(1-9) ja B-kentästä (10-18). Kentän on suunnitellut Pekka Wesamaa. Etuysi on maastoltaan Keimolan tasaisin ysi runsaine vesiesteineen. Väylät ovat melko leveitä ja niiden reunoilla on hyvin tilaa. Tämä onkin puistomaisin osa Keimolassa. Moni aloitteleva pelaaja pitää tästä kentän osasta erityisen paljon. Väylän 1 viheriöalue peruskorjattiin syksyllä 2018 ja otettiin käyttöön keväällä 2019. Vastaavasti väylillä 2, 6 ja 7 tehtiin korjaukset loppusyksyllä 2019 ja uusille pinnoille päästiin keväällä 2020.

Kirkan takaysillä (10-18) on etuysiä vaihtelevampi maasto. Korkeuseroja on enemmän ja hieman kapeammat väylät sijoittuvat metsäisempään maisemaan. Kokonaisuudessaan Kirkka on lyhyempi kuin Saras. Kentän mitta ja paikoin kapeat väylät muodostavat kokeneellekin pelaajalle mukavan haasteen. Pitkälyöntiselle tämä aiheuttaakin mietinnän paikan mailavalintaa ja pelitaktiikkaa tehdessä.

Kierroksen puolessa välissä tullaan klubille, josta löytyy vesipiste sekä luonnollisesti wc ja mahdollisuus eväiden täydennykseen. Kentällä wc:t sijaitsevat väylien 5 ja 14/15 kohdalla. Moni Keimolassa pitkään pelannut puhuu edelleen kentän vanhoilla nimillä A- ja B-kenttinä.

Lue tarkemmin pelaamisen säännöistä.

SLOPE TAULUKOT
Slope Easy 9 (pdf)

VÄYLÄESITTELY
Väyläkartat ja videoklipit

TULOSKORTTI
Tuloskortti Kirkka
Tuloskortti Kirkka Easy9