Leila Lahti Trophy by Ping
28.6.2021

Sponsorointi

Lähde pelaamaan ammattilaisten kanssa ikimuistoinen kierros. Sen lähempää et näe huippupeliä tutulla golfkentällä. Hauskaa on vertailla ammattilaisen lyöntejä ja pelitaktiikkaa omaan peliinsä kierroksen aikana. Pääset mukaan kahdella tavalla. Sponsoroimalla tapahtumaa teet kilpailun järjestämisen mahdolliseksi ja kärkipaikoista kamppailevat ammattilaispelaajat iloiseksi. Samalla saan myös näkyvyyttä yrityksellesi ja sen tuotteille tai palveluille. Yrityksesi näkyvyyden laajuuden ratkaisee millaisen sponsorointipaketin haluat hankkia. Näkyvyyden lisäksi voitte tulla yrityksestä porukalla tapahtumaan pelaamaan ammattilaisten kanssa. Lisäksi voit tietenkin hankkia itsellesi vain pelipaikan tapahtumasta ja pääset pelaajaksi tuolle huippukierrokselle.

Pelaajat

Hyvästä amatööripelaajasta siirtyminen ammattilaiseksi on monelle pelaajalle haastavaa. Kynnys on korkea ja loikka suuri. Taidot saattavat riittää, mutta juuri käynnistysvaiheeseen sopivia kilpailuja tarvitaan, jotta ammattilaisgolfin startti onnistuisi kivuttomasti ja pientä korvaustakin ammattinsa harjoittamisesta saisi. Keimolassa on hyviä amatööripelaajia ja jokunen menestynyt ammattilainenkin. Sen ovat Sanna Nuutisen otteet ovat European Tourilla osoittaneet. Haluamme tukea tavoitteellisia kilpagolffareita urallaan eteenpäin. Sinä voit lajin harrastajana auttaa tällä matkalla. Tule mukaan ikimuistoiselle kierrokselle, jossa näet huippujen peliä läheltä tutulla kentällä. Pääset mukaan ilmoittautumalla pelaajaksi tai yrityksen sponsorointipaketin kautta.

AMMATTILAISET

Keimola Golf järjestää 28.6.2021 mies- ja naispelaajille yksipäiväisen ammatilaiskisan Saras kentällä. Kisassa jaettava palkintosumma on 10 000 euroa. Rahapalkinto jaetaan 7 parhaalle pelaajalle. Miehet ja naiset pelaavat samassa sarjassa.

KILPAILUN IDEA

Kisa tarjoaa amatööri- ja ammattilaisvaiheen saumakohdassa oleville pelaajille matalan kynnyksen kisan ammattilaisuran aloitukseen. Kisan idea on syntynyt ammattilaisuutta kohden menevien pelaajien valmentajilta. Kisa lisää omalta osaltaan kovatasoisia kilpailuja Suomessa.

AMATÖÖRIT

Ammattilaiskisan yhteydessä pelataan ProAm -joukkuekisa, jonka kilpailumuotona on Best Ball Pistebogey. Joukkueen muodostavat ammattilainen ja amatööri. Best ball -kisassa jaetaan tavarapalkintoja. Lisäksi kisassa on mukana useita erikoiskilpailuja, joissa onnistuneet palkitaan erikseen.

Keimola Golf

Keimolan golfkeskus sijaitsee erinomaisessa paikassa Vantaalla aivan Kehä III:n kupeessa Hämeenlinnantien varrella. Matkaa Helsingin keskustasta on vain reilut 20 kilometriä.  Keimolassa on kaksi toisistaan eroavaa 18 reikäistä golfkenttää. Kentät sijoittuvat luonnonkauniiseen ja vaihtelevaan maastoon tarjoten mieleenpainuvan pelikokemuksen.