Osakkeet ja pelioikeudet

IMG_1489-1

Keimola Golf Club Oy on voittoa tavoittelematon osakeyhtiö. Yhtiö on perustettu, jotta osakkaat pääsisivät pelaamaan golfia omalla golfkentällä mahdollisimman hyvissä olosuhteissa. Keimola Golf Club Oy:n osakas saa pelioikeuden Keimola Golfin kentälle. Eri osakesarjat tuovat erilaisia oikeuksia ja vaikuttavat pelioikeuksien lukumäärään sekä siihen, onko pelioikeus vaihdettavissa pelilipuiksi.

Keimola Golf Club Oy:n osakkeet jakautuvat A, B, C ja D sarjoihin. A-sarjan 10 osaketta tuottaa kolme nimettyä pelioikeutta, B-sarjan osakkeet kukin yhden nimetyn ja C- ja D-sarjan osakkeet kukin kaksi nimettyä pelioikeutta. Vaihtoehtoisesti A-ja D-sarjan osakkeen omistajat voivat pelioikeuksien nimeämisen sijasta saada 30 pelilippua pelioikeutta kohden. Osakkeet ovat pääasiassa vapailla markkinoilla. Osakkeen ostoa harkitsevan kannattaa vierailla Golfpisteen sivuilla.

Osakkaana voit vaikuttaa Keimolan kehittämiseen osallistumalla yhtiökokouksiin, joissa päätetään mm. tulevan vuoden budjetista, investoinneista ja yhtiövastikkeen määrästä. Yhtiökokouksessa valitaan myös hallituksen jäsenet.

Osakkaalla on etuja. Peliaikojen varaamisessa, palvelumaksuissa ja pelikavereiden tuonnissa kentälle. Hoitovastike on kilpailukykyinen alueellisesti ja tarjontaan nähden. Paljon pelaava osakas voi hankkia Kultakortin, joka takaa varsin edullisen pelaamisen lähikentillä.