Pelioikeuden käyttö

Pelioikeus nimetään joko osakkeen omistajan käyttöön tai muulle henkilölle. Täyttämällä oheisesta linkistä löytyvän lomakkeen varmistat pelaamisen heti kun kentät aukeavat keäällä. Täytä ilmoitus myös silloin, kun itse käytät pelioikeuden. Etukäteen tehty ilmoitus nopeuttaa caddiemasterin palvelua kauden alussa. Pelioikeuden nimeäminen tehdään erikseen jokaista pelikautta varten.

Pelioikeuden voi siirtää myös toiselle henkilölle. Nimettyä pelioikeutta ei voi kuitenkaan jakaa eikä siirtää toiselle henkilölle kesken pelikauden. Poikkeusjärjestelyistä voidaan neuvotella ainoastaan, jos pelioikeuden omaava loukkaantuu äkillisesti/yllättäen aivan pelikauden alussa. Ilmoituksen pelioikeudensiirrosta tekee aina osakkeen omistaja. Pelioikeus on voimassa, kun osakkeen kaikki vastikkeet ovat kokonaisuudessaan suoritettu Keimola Golf Club Oy:lle.

Pääset täyttämään pelioikeuden käyttöä koskevat tiedot alla olevista linkeistä. Kopio lähetetystä lomakkeesta lähtee asianomaisille, joiden sähköpostiosoite on annettu.

Käytän osakkaana pelioikeuteni itse

Siirrän pelioikeuden käytön toiselle henkilölle