Team Keimola

 Ajankohtaista

 Menestystä

Ilari Saulo ja Naisten sarjan voittanut Linda Henriksson.
Kuva Juha Hakulinen/Golfpiste

Ilari Saulolle toinen Suomen mestaruus

Ilari Saulo kruunattiin hurjan reikäpelirupeaman jälkeen Suoman Mestariksi 3.7.2020 Tammer Golfissa. Kolmen päivän aikana pelatut kuusi kilpailukierrosta oli niin fyysisesti kuin henkisesti kova urakka. Finaalissa jännitys säilyi aina viimeiselle reiälle asti, jonka jälkeen ero hopealle yltäneeseen Jesse Waaralinnaan kirjattiin luvuin 1/0. Voiton myötä Ilari on tällä hetkellä hallitseva Suomen mestari reikäpelissä sekä lyöntipelissä.

 

Sanna Nuutinen
Kuva LET

Sanna Nuutinen Espanjan LET kisassa neljänneksi

Sanna Nuutinen teki 29.11.2020 upean suorituksen sijoittumalla Espanjan aurinkorannikolla käydyssä Ladies European Tourin (LET) kiertueen finaalikisassa jaetulle neljännelle tilalle. Samalla hän nousi Tourin kokonaistuloksissa viidenneksi. Tulos on kaikkien aikojen kovin suomalaisen pelaajan sijoitus kiertueen kokonaiskilpailussa.

 

Keimolan midien kultajoukkuessa pelasivat Sami Hämäläinen, Jani Hietanen, Joonas Mäkinen, Jukka-Pekka Peltomaa ja Ville Itkonen

Keimolan Mid joukkueelle Suomen mestaruus

Keimolan joukkue lähti haastamaan useaa nimekästä ja kovatasoista joukkuetta tuuliselle Alastaro Golfin kentälle 19-20.9.2020. Lauantaina pelattiin Four Ball ja Foursome -pelimuodot ja sunnuntaina yksilökisa. Four Ballin jälkeen Keimolan joukkue oli vielä reilusti johtavaa Espoo Ringsiden joukkuetta perässä. Joukkue kiri kuitenkin rinnalle ja ohi Foursomen aikana päätyen viiden lyönnin johtoasemaan. Sunnuntai oli Keimolan näytöstä. Jani Hietanen pelasi koko päivän parhaan tuloksen 68 (-4). Lopputuloksissa ero toiseksi sijoittuneeseen Ringside Golfiin oli 15 lyöntiä ja kolmanneksi sijoittuneeseen Pickala Golfiin 17 lyöntiä. 

Seniorimiesten pronssijoukkueessa pelasivat Jari Vänskä, Kimmo Mattila, Ari Eloranta, Jukka Lehtonen ja Pasi Rasilainen

M50 Joukkue-SM Kotkan Mussalon Kymen Golfissa

Keimolan joukkue lähti 19.-20.9.2020 Kotkaan puolustamaan edellisen vuoden kotikentällä voitettua mestaruutta. Kotkassa kilpailu oli erittäin tiukka ja kenttä varsin haasteellinen. Mestaruus ratkaistiin vasta uusinnassa Mikkelin Golfin hyväksi ennen Sarfvikin joukkuetta. Keimola jäi tällä kertaa ainoastaan yhden lyönnin päähän uusinnasta, mutta jatkoi mitalisarjaansa yltämällä hienosti pronssille.

 

 Edustuspelaajat 2021

PÄÄSYKRITEERIT
Ryhmään kuuluvat ammattilaispelaajat tai kansalliset amatöörihuiput, jotka pelaavat kansainvälisillä kiertueilla tai kuuluvat yleisten sarjojen maajoukkueisiin.

TUKI
Seuran valmennustuki ryhmän pelaajille on yksilöllinen. Heillä on mahdollisuus osallistua ryhmäharjoituksiin ilman omavastuuta ja heidän kanssaan laadittaan yksilöllinen pelaajasopimus.

PELAAJAT
Sanna Nuutinen
Ilari Saulo

PÄÄSYKRITEERIT
Panostamme kilpailu-uransa aloittaneisiin junioripelaajiin, joiden pyrkimyksenä on Suomen pääsarjataso ja sen huippu. Pelaajat tarvitsevat paljon sekä yksilö- että ryhmäohjausta, joka toteutetaan seuran tarjoamalla ryhmävalmennuksella osana NKS-yhteisharjoituksia. Ryhmää kannustetaan kilpailemaan kansallisen tason juniorikilpailuissa aktiivisesti. Harjoittelu tapahtuu ohjatusti 4-6 tuntia viikossa ympäri vuoden. Ryhmän pääsykriteerinä ovat: 1) Osallistuminen tason 1 tai 2 harjoituksiin NKS-harjoituksissa, 2) Harjoituspäiväkirjan täyttö ja 3) Golf on omana ykköslajina.

TUKI
Seura on myöntänyt ryhmän pelaajille henkilökohtaisen rahallisen valmennus- ja kilpailutuen kulujen kattamiseksi. Omavastuu molemmista kuluista on 10%. Tukeen sisältyy myös Team Keimola Golf varusteet: FootJoyn 2 pelipaitaa, 1 college ja päähineet ja kuusi (6) 30 korin latausta kauden aikana. Kokonaistuen määrä on yhteensä 3 425€ / pelaaja. Vastaanottamalla tukea pelaaja hyväksyy oheiset sopimusehdot.

PELAAJAT

Kategoria 1A:
Sampo Pastila
Adam Toivio
Niilo Mäki-Petäjä
Veeti Puumalainen
Oskari Schuvalow

Kategoria 1B:
Anton Blomberg
Pihla Niiranen
Erica Saneri
Aada Marttunen
Kerttu Marttunen
Tuure Survo
Emmi Mähönen
Niklas Nordberg

PÄÄSYKRITEERIT
Keimolan aikuispelaajat, joiden tähtäin ei enää ole ammattilaiskentillä mutta pelaavat kansallisella pääsarjatasolla. Pääsarjatasoiksi luetaan FT, MID ja yli 50-vuotiaiden seniori-kiertue FST. Pääsykriteerinä on osallistumisoikeus edellä mainituille pääsarja-kiertueille.
Kriteerit MID-Tour (miehet) ovat:
1) MID kategoria 1-6, 2) Edellisen kauden MID-ranking, top-100 ja 3) HCP alle 3.5
Kriteerit MID-Tour (naiset) ovat:
1) MID kategoria 1-5 ja 2)  HCP alle 10.0
Kriteerit FST-Tour (seniorit 50+/miehet) ovat:
1) FST kategoria 1-5, 2) Edellisen kauden FST-ranking, top-100 ja 3) HCP alle 4
Kriteerit FST-Tour (seniorit 50+/naiset) ovat:
1) FST ranking-sijoitus edellisellä kaudella (saanut pisteitä)ja 2) HCP alle 10
Kriteerit MID ja FST-ryhmien harjoittelusta: Ohjatusti 1.5 tuntia viikossa ympäri vuoden. Talvikaudella riittää yksi ryhmä ja kesäkaudella 2 ryhmää, 2 x 1.5h viikossa. Kesäkauden harjoitusten omavastuu 150€ (16 yhteisharjoitusta/pelaaja).

TUKI
Seura on myöntänyt pelaajille 500 euron rahallisen tuen kilpailu- ja harjoituskulujen kattamiseksi. Koko tuen määrästä kilpailuihin käytettävää tukea on 200 euroa ja seuran valitseman opetuskumppanin järjestämään yksilövalmennukseen käytettävää tukea on 300 euroa. Omavastuu molemmista kuluista on 30%. Tukeen sisältyy myös Team Keimola Golf varusteet: FootJoyn 2 pelipaitaa, 1 college ja päähineet ja kuusi (6) 30 korin latausta kauden aikana. Kokonaistuen määrä on 1 775€/pelaaja. Vastaanottamalla tukea pelaaja hyväksyy oheiset sopimusehdot.

PELAAJAT

Marko Halonen
Kimmo Mattila
Saana Pakonen
Sointu Lassila
Stuart Reynish
Joonas Mäkinen
Jukka Stenberg
Ilkka Halonen
Henna Mäkiaho
Joel Tommila
Sami Hämäläinen
Ville Itkonen
Anniina Paatsama
Brad Mowbray
Mikael Savolainen
Ari Eloranta
Martti Olkkonen

PÄÄSYKRITEERIT
Pääsykriteerinä ryhmään ovat: Naiset HCP max 12 ja Miehet HCP max 7
Ryhmään valitaan pelaajat, joilla ei ole vielä osallistumisoikeutta pääkiertueille. Näillä pelaajille annetaan mahdollisuus kehittyä tai ylläpitää pelitasoa ohjatusti seuran valmennuksessa. Ryhmän pelaajan tulee olla kilpagolfari, joka haluaa ottaa seuraavan kehitysaskeleen urallaan. Pelaajalla on mahdollista hakea kilpailukuluihin tai valmennukseen rahallista tukea kauden aikana, mikäli menestyy kansallisen tason kilpailuissa. Valmennusjohto tekee päätökset lisätukien suhteen tapauskohtaisesti. Ryhmäharjoittelua kesäkaudella joka toinen viikko. Ryhmä jaetaan kahteen osaan seniorit ja midit/nuoremmat.Kesäkauden harjoitusten omavastuu 90€ (8 yhteisharjoitusta/pelaaja).

TUKI
Seura tukee pelaajia järjestämällä yhteisharjoituksia kesäkauden aikana. Lisäksi pelaaja saa Team Keimola Golf varustepaketin, joka sisältäen FootJoyn 2 pelipaitaa, 1 college ja päähineet ja kuusi (6) 30 korin latausta kauden aikana. Kokonaistuen määrä on yhteensä 865€/pelaaja. Vastaanottamalla tukea pelaaja hyväksyy oheiset sopimusehdot.

PELAAJAT

Marcus Von schoultz
Juho Istolainen
Henri Karlsson
Ari Hatunen
Marko Vesa
Kai Ahlstedt
Niko Molin
Pasi Rasilainen
Lauri Tolvanen

PÄÄSYKRITEERIT JOUKKUE SM-KILPAILUIHIN
Keimolan joukkueeseen pääsemiseksi ei tarvitse kuulua virallisesti Keimolan edustuspelaajiin, vaan menestys alla olevin kriteerein ja seuran jäsenyys riittää. Kriteerien täyttyminen arvioidaan 2 päivää ennen viimeistä ilmoittautumisaikaa kaikissa sarjoissa.

Miesten ja naisten yleisen sarjan joukkue

Finnish Tourin pisteistä 4 parasta pelaajaa (naiset 3). Tätä edelle menevät korkeammilla sarjatasoilla pelaavat pelaajat, Nordic League, Challenge Tour, ET, PGA tms.).

Mikäli kaikki 4 paikkaa eivät täyty, niin

  • jäljelle jäävät paikat täytetään MID-rankingin perusteella (pelaajan täytyy olla k.o rankingissa top-50 valintahetkellä)
  • jäljelle jäävät paikat täytetään FJT-rankingin perusteella (pelaajan täytyy olla k.o rankingissa top-50 valintahetkellä)
  • jäljelle jäävät paikat täytetään  Finnish Senior Tourin rankingin perusteella (pelaajan täytyy olla k.o rankingissa top-50 valintahetkellä)

Lisäksi seuran Mestaruuskilpailujen yleisten sarjojen voitosta 5. paikka joukkueeseen (naiset 4.). Mikäli edellä mainituista kohdista ei löydy kriteerit täyttävää joukkuetta, valitsee valmennustoimikunnan puheenjohtaja ja päävalmentaja joukkueen loput pelaajat.

MID-joukkue

MID-Tourin pisteistä 4 parasta pelaajaa (naiset 3) (pelaajan täytyy olla k.o rankingissa top-75 valintahetkellä)
MID-mestaruuskilpailujen sarjojen voitosta 5 paikka joukkueeseen. (naiset 4.) Mikäli kaikki 4 paikkaa eivät täyty, niin valitsee valmennustoimikunnan puheenjohtaja ja päävalmentaja joukkueen loput pelaajat.

Seniori SM-joukkue

M/N-50 Finnish Senior Tourin pisteistä 4 parasta(naiset 3) pelaajaa (pelaajan täytyy olla k.o rankingissa top-50 valintahetkellä)

Mikäli kaikki 4 paikkaa eivät täyty, niin

  • jäljelle jäävät paikat täytetään M/N Senior-haastajakiertueen rankingin perusteella. (pelaajan täytyy olla k.o rankingissa top-30 valintahetkellä)
  • jäljelle jäävät paikat täytetään M/N Keimolan mestaruuskilpailujen 50-sarjoista sijoituksen mukaan. Tasatuloksen sattuessa, Keimolan mestaruuskilpailujen yleisen sarjan sijoituksen mukaan.

Lisäksi seuran 50 vuotiaiden mestaaruskilpailujen sarjojen voitosta 5 paikka joukkueeseen (naiset 4.). Mikäli edellä mainituista kohdista ei löydy kriteerit täyttävää joukkuetta, valitsee valmennustoimikunnan puheenjohtaja ja päävalmentaja joukkueen loput pelaajat.

Juniori SM-joukkue

FJT-pisteistä 7 parasta pelaajaa. (tyttöjen ja poikien rankingit keskenään vertailussa) Mikäli 7 paikkaa ei täyty, jäljelle jäävät paikat Future Tourin rankingin perusteella. Mikäli edellä mainituista kohdista ei löydy kriteerit täyttävää joukkuetta, valitsee valmennustoimikunnan puheenjohtaja ja päävalmentaja joukkueen loput pelaajat. Paikkaa joukkueeseen ei voi laittaa mestaruuskilpailujen perusteella sillä joukkue-SM pelataan ennen seuran mestaruuskilpailuja.