Fibaco Open 31.8.2019

Fibaco Open järjestettiin Keimolassa nyt neljättä kertaa. Ensimmäiset kaksi vuotta kisa oli kohdistettu vain naisille ja kun miehiltä tuli riittävästi palautetta asiasta, niin päätimme muuttaa kisan kaikille avoimeksi. Nyt viimeiset kaksi vuotta kisa on pelattu best ball kisana, jossa on palkittu myös parhaat henkilökohtaiset onnistumiset niin naisten kuin miestenkin sarjassa.

Alusta asti Fibaco kisassa on ollut upeat palkinnot ja voittajapari palkittiin tänäkin vuonna mahtavilla Atelier Torbjörn Tillanderin lahjakorteilla. Muiden mukavien palkintojen lisäksi tänä vuonna oli mahdollisuus voittaa pikapalkintona puttikisassa Fibacon Anskua, Anna-Leena Toivasta, vastaan puttaamalla, Fibacon tutustumiskäynti. Lahjakortteja jaettiin tässä greenillä 18 pidetyssä puttikisassa huima määrä, sillä joka joukkueesta lähes kolme neljästä pelaajasta voitti puttikisassa palkinnon.

Ilma suosi jälleen pelaajia ja pelikin eteni suht mukavalla tahdilla. Osallistujilta tuli paljon kiitosta ja iso toive tämän kisan jatkosta. Ensi vuonna uudestaan!

Suuri kiitos osallistujille, kenttähenkilöstölle, caddiemastereille, kisan tuomarille, ravintolalle sekä tietysti Fibacolle ja Atelier Torbjörn Tillanderille sekä muille yhteistyökumppaneille ja OP Helsingille, joka piti klubitalon edessä mukavaa golfdarts kisaa, jakaen kivoja palkintoja.

Kiitos vielä kerran! On ilo järjestää kisoja Keimolassa!
Kirsi Kankaanpää
Ladykapteeni