M50 Joukkue SM 14.-15.9.2019

Miesten M50 Joukku SM-kilpailu pelattiin viikonloppuna Keimolassa Saraksella. Lauantaina pelimuotona oli fourball sekä foursome ja sunnuntaina piti olla henkilökohtainen lyöntipeli.

Lauantain paripelit olivat odotetun tiukkoja ja sijoitukset muuttuivat tiuhaan. Sääolosuhteita voitaneen kuvailla haastaviksi kun päivän aikana nautittiin välillä lämpimästä auringosta tyynessä kelissä ja toisaalta kastuttiin sadekuuroissa ja taiteiltiin kovissakin puuskissa. Pelaajilla olosuhteet eivät näyttäneet hetkauttavan vaan huumori säilyi hyvänä loppuun asti. Tuloslistassa päivän selvitti parhaiten kotikentällä pelannut Keimolan joukkue.

Sunnuntaille oli ennustettu runsasta sadetta ja ennuste toteutui turhankin tarkasti. Aamulla vettä tuli sen verran paljon, että kilpailua ei ollut mahdollista jatkaa vaan singlepelit jouduttiin perumaan. Näin ollen lauantain tulokset jäivät voimaan ja palkinnot jaettiin sunnuntaina jo klo 10. Sateisen päivän kirkasti Keimolan joukkue, joka voitti suomenmestaruuden lauantain tulosten perusteella tuloksella 302. Keimolan joukkueessa pelasivat Ari Eloranta, Jari Vänskä, Marko Matikka, Aki Kosonen ja Jukka Lehtonen. Toiseksi sijoittui Sarfvik Golf 304 ja kolmanneksi Golf Talma 304. Onnittelut kaikille palkituille!

Kilpailijoilta saatiin paljon positiivista palautetta kentän kunnosta sekä varsinkin vapaaehtoisten toiminnan osalta. Iso kiitos heille!

Kilpailun tulokset löytyvät tästä.

Sunnuntain palkintojenjaon yhteydessä suoritettiin myös matka-arvonta kauden aikana vapaaehtoistyöhön osallistuneiden kesken. Tunisian pelimatkan voittivat Riitta Sivenius, Virpi Puumalainen, Vesa Ström sekä Kirsi Kankaanpää. Onnittelut voittaneille ja suuri kiitos kaikille kauden aikana vapaaehtoistyöhön osallistuneille!

 

Jukka Sariola
Kilpailutoimikunta