Juhannusscramble 25.6.2021

Juhannusscramble, hyvän fiiliksen tapahtuma

Keskikesän juhlan aikaan pelataan Keimolassa perinteisesti Juhannusscramble. Ensimmäisen kisan ajankohdasta on nyt jo yli 30 vuotta. Ja joka vuosi juhannuksen alkajaisiksi pelattava scramble kokoaa Keimolaan runsaan joukon kisaajia niin myös tänä vuonna, 120 pelaajaa neljän hengen joukkuein.

Scramble pelattiin yhteislähdöllä Kirkan molemmilla väylillä. Loistava sää ja kilpailun järjestäjät saattelivat joukkueet matkaan. Noin puolessa välissä klubin terassilla oli tarjolla huikopalaksi paistetut makkarat ja kilpailun tuomarin tarkassa valvonnassa järjestetty väliaikakisa, renkaan- ja tikan heittoa. Näistä kahdesta sarjasta palkittiin kaksi parasta Ravintola Saraksen lahjakortilla. Väliaika tikkakisassa voittaja oli Mikko Heimonen tuloksella 40 ja toisena Ilari Puumalainen tuloksella 38.
Renkaanheiton voitti Teija Kolehmainen tuloksella 100 ja Eero Sivenius samalla tuloksella.

Reilun neljän tunnin koitoksen jälkeen joukkueet pääsivät nauttimaan ravintolan buffetpöydän antimista, jonka kruunasi loistavat jälkiruuat. Samalla jaettiin myöskin varsinaisen kilpailun palkinnot. Juhannusscramblen tulokset oli kyllä huimat! Kolmelle parhaalle joukkueelle Golf Skyn lahjakortit. Kisa oli todellakin tasaväkinen ja paremmuus ratkaistiin tasoituksilla. Kaikkien kolmen parhaan joukkueen tulokset olivat 59.
1. Ville Itkonen, Jason Moore, Brad Mowbray ja Joonas Mäkinen, slope -1
2. Virpi Puumalainen, Ilari Puumalainen, Kari Puumalainen ja Veeti Puumalainen, slope 2
3. Nelli Rimminen, Mikko Heimonen, Kari Lassila ja Iiro Vaara, slope 4

Klubitoimikunnan puolesta kiitos kaikille pelaajille, Keimolan caddeille ja Ravintola Sarakselle onnistuneesta tapahtumasta ja hyviä fiiliksiä kesän muihinkin peleihin.