Amazing Viikkokilpailun finaali 7.9.2019

Suuren suosion kesän aikana saanut kesä-heinä-elokuun viikkokilpailusarja sai arvoisensa päätöksen huippukelissä ja loistokuntoisella kentällä. Finaali pelattiin lauantaina 7.9. aurinkoisissa merkeissä Saraksella johtuen Kirkalla alkaneista korjaustoimenpiteistä.

Scr-sarjassa pelattiin vauhdikasta peliä, 18r sujui 2 tuntia ja 45 minuutissa voittaja Marko Halosen ja Martti Olkkosen (3.sija) peliparissa. Voittajan tulos oli takatiiltä pelattuna 75. Toiseksi tulleen Joni Viirin ja Martin tulos oli 77 lyöntiä. SCR-sarjassa mukana ollut Tomi Marttila kerkesi sentään kommentoimaan, että kesän kilpailumuoto ja ajankohdat olivat mieluisia eritasoisille pelaajille. Palkintoja kerkesi kehumaan myös Sakari Hartikainen ja Eero Rahikainen eli GolfSkyn myymälän lahjakortit olivat mieluisa yllätys myös finaaleissa sijoittuneille. Matkapalkinto Tunisiaan pelaamaan oli voittajien palkintona.

Tasoituksellisen lyöntipelisarjan voittaja Ville Nikkanen tuloksella netto 70 (slope 6) kertoi seuraavaa: ”Kiva lähteä Tunisiaan pelaamaan lokakuussa. Onneksi finaali oli Saraksella, joka on suosikkikenttäni.” Ville kertoi pelanneensa Keimolassa v.2009 lähtien ja on viihtynyt hyvin. Kari Puumalainen (2.sija, tulos 73) kommentoi humoristiseen tyyliinsä suu hymyssä: ”Ei tarvitse kysyä, kuka on perheemme paras, näkyihän se jo mestaruuskisojenkin tuloksissa!” Kari oli tyytyväinen omaan händäriin pelaamisesta ja hänelle sopivaan nopeaan pelivauhtiin (3h 45 min). Aamulla rangella vielä olo tuntui kankealta. Anssi Salminen sijoittui kolmanneksi tuloksella 77 netto.

Pistebogeysarjan voittaja Maire Poutiainen (36 pist.) oli samaa mieltä edellisten ja useiden muidenkin pelaajien kanssa, että 3,5 tuntia on ihan realistinen pelivauhti Saraksen kilpailussa. ”Kolmen hengen ryhmissä kenttä rullasi kokeneella Keimolan pelaajoukolla sujuvasti ja hyvällä fiiliksellä”, kommentoi myös kilpailunjohtaja Erkki Arima. Maire jatkoi voittopuheessaan iloisena ja yllättyneenä Tunisian voitostaan, että lämmin kiitos kuuluu myös Keimolan opettavalle Pro Juha-Pekka Peltomäelle, joka hänen mielestään osaa hyvin neuvoa myös eritasoisia naispelaajia. 25 minuutin käynti edellisviikolla antoi hänelle hyviä ja toimivia vinkkejä oman pelin kehittämiseen. Ja nyt tuli voitto. Toiseksi ja kolmanneksi sijoittuivat loistavan kilpailukauden 2019 pelanneet Niina Korko (34 pist., slope20) sekä Eero Rahikainen (33 pist., slope 21).

Palkintojenjakotilaisuuden päätteeksi kilpailutoimikunnan puolelta arvottiin tietokoneella Exel-satunnaislukuarvonnalla jokaisen viikkokisoihin osallistumiskerran mukaisesti yli 700:lla startin joukosta onnekkaaksi Lucky Loser-voittajaksi Lars Sjölund!

Onnittelut kaikille itsensä likoon laittaneille ja menestystä kesän kisoissa saavuttaneille! Ensi kesänä taas uudelleen!