Golf Sky Juniorituki Open 15.6.2019

Iloinen osanottajaporukka kokoontui lauantai aamuna Keimolaan, kun Golf Sky Juniorituki Open oli alkamassa. Kilpailun tuotto ohjataan Keimolan junioritoiminnan hyväksi.

Ennen kisaa oli jo mahdollisuus tutustua Golf Skyn laajaan golfasuste tarjontaan ja hyviin tarjouksiin. Uudet ykköstiin läheisyyteen sijoitetut kehonhuoltolaitteet herättivät huomiota ja saivat osallistujat kokeilemaankiin niitä. Palaute laitteista oli positiivista ja kovasti odotettiin jo niiden yhteistä esittelyhetkeä.

Yhteislähtönä pelattuun junnutukikisaan päästiin lähtemään poutaisessa säässä ja sää suosi koko kisan ajan. Rangella oli mahdollisuus käydä tutustumassa uutuuksiin ja testaamassa Srixonin, Taylormaden ja Wilsonin mailoja. Mailaedustajien mukaan joskus mailojen toivemerkki on jo asiakkaalla tiedossa, kun hän tulee fittaukseen ja usein tämä merkki valikoituu parhaaksi testatessakin. Tapahtuman aikana oli myös mahdollisuus vaihdattaa mailoihin grippejä. Valikoimaa gripeissä oli hurjasti ja homma sujui odottaessa nopeasti.

Kiitokset kaikille osallistujille ja järjestäjille sekä kenttähenkilökunnalle. Oli mukava ja iloinen päivä.