Viikkokirje 1_2019

Viikkotiedote ilmestyy varsinaisen kauden aikana nimensä mukaisesti viikoittain. Tiedotteessa kerrotaan yhtiön ja seuran ajankohtaisista asioista ja tapahtumista.

 

Junioripelioikeudet kaudelle 2019
Keimola Golf Club Oy myöntää junioreille pelioikeuksia hakujärjestyksessä syntymävuoden mukaan porrastetuin hinnoin. Pelioikeuksia on rajoitettu määrä. Hakemukseen tästä.

Junioripelioikeuden hinta määräytyy syntymävuoden perusteella seuraavasti;

  • Juniorit, synt 2007 tai myöhemmin: 100 €
  • Juniorit, synt 1998-2006: 200 €

Pelioikeuden käyttö kaudella 2019
Pelioikeus nimetään joko osakkeen omistajan käyttöön tai muulle henkilölle. Täyttämällä oheisesta linkistä löytyvän lomakkeen varmistat pelaamisen heti kun kentät aukeavat keäällä. Täytä ilmoitus myös silloin, kun itse käytät pelioikeuden. Etukäteen tehty ilmoitus nopeuttaa caddiemasterin palvelua kauden alussa. Pelioikeuden nimeäminen tehdään erikseen jokaista pelikautta varten. Lue lisää ja tee ilmoitus pelioikeuden käytöstä tästä.

Haemme caddiemastereita
Haemme kaudelle 2019 joukkoomme golfkentän caddiemastereita asiakaspalvelutehtäviin. Tehtäviin kuuluu mm. peliaikojen varaukset, puhelinpalvelu, kilpailujen tulospalvelu, kassanhoito ja tilitykset sekä golftarvikkeiden myynti ja muut mahdolliset tehtävät. Sinulta toivomme kokemusta asiakaspalvelusta, positiivista mieltä, oma-aloitteisuutta, sekä joustavuutta ja kykyä sopeutua kiireiseenkin työtahtiin. Lue lisää…

Jäsenmaksu ja hoitovastikkeen toinen erä
Jäsenmaksut laskutetaan helmikuun lopulla. Kauden 2018 jäsenkortti on voimassa maaliskuun loppuun asti. Hoitovastikkeen toinen erä laskutetaan maaliskuun alussa. Maksathan laskut oikeaa viitenumeroa käyttäen.

Proshopin yrittäjä vaihtuu
Kaudesta 2019 alkaen Keimolan proshop yrittäjänä toimii Golf Sky Oy. Nyt solmitun vuokrasopimuksen lisäksi on sovittu myös kumppanuudesta. Kumppanuuden kautta Golf Sky näkyy Keimolassa monipuolisesti ja asiakkaita lähestytään mm. viikkokirjeen yhteydessä. Yritys on tunnettu Suomessa laajasta verkkokaupastaan, raikkaasta viestinnästään ja erinomaisesta palvelustaan. Golf Sky toimii verkkokauppansa avulla koko maan laajuisesti. Tämän lisäksi varsinaiset kivijalkakaupat ovat pääkaupunkiseudun lisäksi Tampereella. Pääkaupunkiseudun liike sijaitsee Vantaan Tammistossa osoitteessa Voimakuja 2.

Keimolassa Golf Sky tulee myymään golftavaraa ja esittelemään valikoimaansa klubin proshopissa, jota parhaillaan uudistetaan. Pienempää tavaraa kuten palloja, hanskoja ja tarvikkeita  on saatavissa caddiemasterin tiskin tuntumassa. Lisäksi jäsenistölle järjestetään proshopin puolesta demo- ja esittelypäiviä tapahtumien yhteydessä. Ensimmäisenä tapahtumana keimolalaisille järjestetään jäsenilta 5.3 klo 17-20 Tammiston liikkeessä. Muun jäsenohjelman ja etujen lisäksi liikkeessä on myös sovitettavissa keimolalaisille räätälöity varustepaketti. Paketin mukaisia varusteita on tilattavissa niin eduspelaajien, vapaaehtoisten ja toimitsijoiden tarpeisiin sekä ihan tavallisille Keimolan logoa tunnustaville seuran jäsenille.

Katso lisätietoa Golf Skyn toiminnasta ja tutustu verkkokauppaan.