Viikkotiedote 1

Pelioikeuden nimeäminen
Pelioikeus nimetään joko osakkeen omistajan käyttöön tai muulle henkilölle. Ilmoituksen tekee aina osakkeen omistaja. Etukäteen tehty ilmoitus nopeuttaa caddiemasterin palvelua kauden alussa. Pelioikeuden nimeäminen tehdään erikseen jokaista pelikautta varten.
Ilmoituksen tekeminen osakkaan omaan käyttöön tai Keimolan jäsenelle onnistuu NexGolfin kautta, jolloin ilmoittajan ei tarvitse tietää kuin vuokraajan jäsennumero tai nimi. Lue lisää ja tee ilmoitus tästä.

Haemme valvojia
Haemme valvojia kaudeksi 2021. Valvojan tehtävät ovat pääasiassa luonteeltaan asiakaspalvelutehtäviä kentällä ja klubin alueella. Valvojan tulee harrastaa golfia ja olla ”Keimolalainen”, eli tuntea kentän ja klubin tavat entuudestaan. Sinulta toivomme golftuntemuksen lisäksi kokemusta asiakaspalvelusta, positiivista mieltä, oma-aloitteisuutta sekä joustavuutta. Lue lisää tästä ja lähetä hakemus jos tehtävä herätti mielenkiintosi.

Junioripelioikeudet haettavissa
Keimola Golf Club Oy myöntää junioreille pelioikeuksia hakujärjestyksessä syntymävuoden mukaan porrastetuin hinnoin. Pelioikeuksia on rajoitettu määrä. Jäsenmaksu ei sisälly pelioikeusmaksuun. Hakemuksen löydät tästä.

Juniorileiri
Keimola Golf järjestää perinteisen golfleirin junioreille 7-11.6.2021. Golfleiri on tarkoitettu 7 – 21 -vuotiaille tytöille ja pojille. Leiriläiset tutustuvat uuteen lajiin tai hiovat vanhoja taitoja maanantaista perjantaihin klo 9-15. Leiri sopii sekä aloittelijoille että enemmän harrastaneille. Pyrimme jakamaan juniorit leirillä saman ikäisiin ja tasoisiin ryhmiin. Kaikilla junioreilla on mahdollisuus jatkaa leirin jälkeen ohjatuissa harjoituksissa läpi kesän. Lue lisää ja tee ilmoittautuminen tästä.

Leirin järjestämisen ja järjestelyjen osalta seuraamme aktiivisesti koronavirustilanteen kehittymistä ja tulemme noudattamaan Suomen hallituksen asettamia rajoitustoimenpiteitä ja viranomaisten antamia suosituksia.

Pelimatka Ahvenanmaalle kesäkuussa
Lähden mukaan merelliselle golfmatkalle Ahvenenmaalle 14.-16.6.2021.

Matka sisältää: Viking Linen laivamatkat Turku – Maarianhamina – Turku kansipaikoilla. Linja-autokuljetukset ja käyttö koko matkan ajaksi (Vantaa – Ahvenanmaa – Vantaa). 2 vrk majoitus neljän tähden hotellissa Maarianhaminan keskustassa. Aamiainen. 3 x green fee kolmella eri kentällä; Eckerö Golf x 1, Slottsbanan x 1 ja Kungsbanan x 1. Lue lisää tästä.

Asiointi klubitalolla ennen kauden alkua
Klubitalo on korona pandemian vuoksi suljettu. Tavoitat meidät sähköpostitse tai puhelimitse arkisin klo 9-15. Erikseen sovittaessa olemme toki paikalla. Klubin alakerran harjoitustila on käytössä.

 

Julkaistu 5.3.2021