Viikkotiedote 10 /12.6.2019

Golf Sky Juniorituki Open
Lauantaina 15.6 järjestetään Golf Sky juniorituki Open. Kilpailumaksu kaikilta 30 €, josta tuotto ohjataan Keimolan junioritoiminnan hyväksi. Ilmoittautuminen päättyy ke 12.6 klo 20.00.  Kilpailun yhteydessä klubilla ja rangella on paljon ohjelmaa.

  • Golf Sky tapahtumatori klo 9 alkaen. Kauden uutuuksia ja tarjoustuotteita sekä gripinvaihtoa.
  • Mailademo rangella klo 10-14. Paikalla Srixon, Wilson, Callaway, Taylormade.
  • Mailapesua junioreiden toimesta.
  • Haasta juniorit kilpailussa Beat the Junior -kisoissa.

Range Joogaa Keimolassa
Nyt liikkuvuus, voima ja tasapaino kuntoon! Keimolassa alkaa ensi viikolla golffareiden kehonhuoltoharjoitukset, Range Jooga. Harjoitukset sopivat kaikille eikä aiempaa kokemusta tarvita. Lue lisää…

Tulevia tapahtumia
13.6 Range Jooga
15.6 Golf Sky Juniorituki Open
17.6 Senioreiden kuukausikilpailu
17.6 Range Jooga
18.6 Amazing viikkokilpailu
20.6 Range Jooga
21.6 Juhannus Scramble

Katso kaikki tapahtumat tapahtumakalenterista. Pelattujen kilpailujen kisakertomuksia.

Juhannuksen aukioloajat
Perjantai 21.6: Caddiemaster klo 7.30-16.00, Ravintola 7.30-17.00
Lauantai 22.6: Caddiemaster klo 8.30-16.00, Ravintola 8.30-17.00
Sunnuntai 23.6: Caddiemaster 7:30-20.00, Ravintola 7.30-22.00

SENIORITOIMIKUNTA
Golf Around the Clock

Suuret kiitokset teille, jotka osallistuitte toimikuntamme järjestämään junnutoiminnan rahoittamiseen tarkoitettuun tapahtumaan. Perjantaina klo 18.00. Eila Alanko ja Maire Poutiainen aloittivat urakkansa Kirkalla, klo 20 Sini-Marja Sjöblom, Riitta Pesonen ja Ahti Hiironen lähtivät osuudelleen. Eila ja Maire jatkoivat kierroksiaan jälleen klo 22.30 hieman levättyään. Klo 01 Kaarina Ijäs, Eero Sivenius ja minä lähdimme pimeään, kosteaan yöhön otsalampuilla varustautuneina Kirkkaa kiertämään. Seisoimme aina lyöntivuorossa olevan takana ja kuuntelimme tarkkaavaisesti, miltä suunnalta kuuluu pallon tömähdys. Melkein kaikki pallot löytyivätkin. Puoli kolmelta alkoi aamu sarastaa ja pallot näkyivät väylillä. Klo 4 vastaan käveli Eero Rahikainen osuuttaan, viideltä ajelivat Virpi ja Kari Puumalainen Sarakselle, myös Elli ja Maire jatkoivat silloin kierroksiaan. Klo 7 olikin jälleen aurinkoinen kuuma ja kostea aamu. Aamuvuoroon lähtivät Kaija, Raimo ja Mika Blomerus sekä Jarkko Peltola myös Lena Sokka ja Hanna Halsvaha. Lisäksi päivävuoroja pelasivat Esko ja Pia Varila, Tiina Fonsen-Lehtonen, Helena Rihu, Matti Väätänen, Pirjo Muona, Benita Doktar, Juha Haapaniemi ja Reijo Kjelin. Kaiken kaikkiaan saimme pelattua kellon ympäri niin, että kenttä ei ollut minuuttiakaan tyhjillään. Saimme kerätyksi junnuillemme yhteensä 710€. Peliliput saivat arvonnassa Benita Doktar, Eila Alanko ja Jarkko Peltola.  Kirjekuoret ovat noudettavissa caddiemastereilta.

Kesäkuun kuukausikilpailu
Maanantaina 17.6. klo 14.00 alkaen pelataan pistebogeyna. Muistattehan, että ilmoittautuminen on caddiemastereille tai netin kautta. Kilpailun johtajina toimivat Kaarina Ijäs ja Ahti Hiironen.

Matka Nokia River Golfiin
Olettehan huomanneet Keimolan sivuilla ilmoituksen senioreiden päiväretkestä 5.8. Nokian River Golfiin. Ilmoittautukaa suoraan Lena Sokalle. Lue lisää…

Seuraotteluista
Lista senioreiden seuraotteluista on ilmoitustaululla. Osaan otteluista on tunkua, mutta muutamiin on vielä tilaa. 28.6. pelataan kolmoisottelu Tuusula – Nurmijärvi – Keimola Tuusulassa.

Senioritoimikunta
Marketta Haapiainen-Junnila

Hyödynnä alkukesän huippuedut Biliassa!

Biliassa, Volvon kodissa on nyt tarjolla huippuerä Volvo V40 Classic -malleja edullisella 199 €/kk -rahoituksella.
Poikkea siis Biliaan tutustumaan Volvo V40 -malliston huipulla olevan Classic-malliin, jonka täydellisestä varustelusta löytyy mm. älypuhelinsovelluksella käytettävä monipuolinen Volvo On Call -järjestelmä.

Edullinen rahoitus myös esittely- ja vaihtoautoihin
Biliassa on Suomen suurin valikoima Volvo Selekt -vaihtoautoja, jotka edustavat Volvo -vaihtoautojen parhaimmistoa. Nyt kesäkuussa tarjoamme kaikkiin vaihtoautoihin sekä Volvo -esittelyautoihin 1,99 % rahoituksen.

Tervetuloa Volvo -koeajolle Biliaan sekä hyödyntämään alkukesän mahtavat Volvo -etusi, jotka ovat voimassa 30.6.2019 asti.