Viikkotiedote 10

Klubitalon aukioloajat juhannuksena

  • pe 19.6 klo 7.30-16.00, huomioi Juhannus Scramble pelataan Kirkalla.
  • la 20.6 klo 8.30-16.00
  • su 21.6 klo 7.30-20.00

Pelaaminen klubitalon ollessa suljettu
Pelaaminen caddiemasterin toimiston suljettua tapahtuu varaamalla normaalisti ajan. Nimetyllä pelioikeudella pelaavat voivat varata ajan NexGolfin kautta ja muut varaavat ajan caddiemasterilta. Samalla sovitaan maksun suorittamisesta etukäteen. Lähtöaikoja on klo 22 asti. Kaikilla sulkemisajan jälkeen pelaamaan lähtevillä tulee olla varattu aika NexGolfista sekä maksut kunnossa. Tämä käytäntö korvaa aiemmin käytössä olleen vihkoon kuittaamisen. Aamuisin ennen caddiemasterin toimiston avaamista pelaamaan saa mennä ainoastaan NexGolfissa avattuihin lähtöihin. 1.6 Alkaen aikoja on varattavissa klo 04.00 alkaen. Kalenteriin on myös merkitty hoitojunaa varten suljetut ajat. Varaaminen ja maksut toimivat kuten iltapelaamisessa.

Hole In One -laatat
Klubitalon kunniataulut on uudistettu ja siirretty klubihuoneesta näkyvämpään paikkaan portaikon seinälle. Samassa yhteydessä Hole in One tauluissa siirryttiin pois kaiverrettujen laattojen käytännöstä. Pelaajat joilla on Hele in One tehty ja laatta vanhoissa tauluissa, voivat noutaa laatan itselleen caddiemasterilta. Laattoja säilytetään kuluvan pelikauden loppuun.

Keimolan Kirpputori
Keimolassa järjestetään 27-28.6 Kirpputori. Itsepalvelukirppikselle voit tuoda myyntiin golfvaatteita, -tarvikkeita ja -välineitä. Lue ohje tästä.

Amazing Viikkokilpailussa Volvo palkintona
16.6 Alkaen Viikkokilpailussa voi voittaa itselleen Bilia Kaivokselan sponsoroiman Volvo XC40:n käyttöön viikoksi. Ensimmäisestä kisasta auton saa käyttöön pistebogeysarjan voittaja, jonka jälkeen sarja vaihtuu viikoittain. Autolle on myös varattu oma parkkipaikka klubia lähimpänä olevasta rivistä.

Tulevia tapahtumia

  • 19.6 Juhannus Scramble
  • 27.6 Captains Cup
  • 27.6 Golf around the Clock
  • 27.-28.6 Golfkirppis
  • 30.6 Amazing viikkokilpailu
  • 4.7 Vantaan Mestaruuskilpailut

Huomioithan ettei tiistaina 23.6 pelata viikkokilpailua.

Kilpailukutsut löydät tapahtumakalenterista. Ilmoittautuminen kilpailuihin ja tapahtumiin Nexgolfin kautta tai caddiemasterille.

Keimolassa pelatuista kilpailuista voit lukea lisää Kisakertomuksista.

Keimolalaisten tuloksia pääkiertueilta voit seurata Kilpailutuloksista.

PeGo Golf Shool
Keimolassa valmentaa tällä kaudella uutena opettajana Ville Karhu. Villellä on pitkä kilpatausta amatöörinä ja ammattilaisena. Peliura jatkuu edelleen pääasiassa Mid-tourin tuloslistojen kärkipäässä. Katso Villen haastattelu tästä. Villen lisäksi Keimolassa valmentaa myös jatkossa Juha-Pekka Peltomäki.