Viikkotiedote 12

Kenttäyhtiön hallitus tiedottaa
Hallitus piti kesäkuun kokouksensa 19.6.2019. Lue lisää kokouksessa päätöksistä.

Gymstick Golf Performance Zone
Keimolaan on asennettu valtakunnan ensimmäiset Golf Performance zone jumppatelineet. Kysymys on prototyypeistä, joiden käytöstä valmistaja hakee kokemuksia. Telineiden avulla golffari voi lämmitellä ennen kierrosta. Tästä syystä telineet on sijoitettu lähtöpaikoille tai sinne menevän reitin varrelle. Telineiden käyttöön liittyvät liikekuvastot ovat nyt myös saapuneet. Valmistaja esittelee telineen käyttöä keimolaisille järjestettävässä tilaisuudessa 30.6. Ohjaaja on paikalla klo 10-16 välillä. Tervetuloa kokeilemaan. Lue lisää…

Talkoot
Viheriöiden ympäristöjen kunnostustalkoot 2-4.7. Työt aloitetaan klo 9.00. Mukaan mahtuu kullekin päivälle 4 henkilöä, ennakkoon ilmoittautuminen timo.puusaari@keimolagolf.com. Tervetuloa!

Captains Cup 29.6
Lauantaina 29.6 pelataan perinteinen Captains Cup. Kilpailussa kierretään molemmat kentät saman päivän aikana järjestyksessä Kirkka + Saras. Huomioithan tämän kun suunnittelet lauantain pelaamista, etenkin Kirkan osalta.

Sprint Speedgolf SM Keimolassa 5.7
Sprint Speedgolf SM on osana Suomen Olympiakomitean Vantaalla järjestämää SM-viikkoa. Viikko on urheilun monilajitapahtuma, jossa kilpaillaan eri lajien SM-mitaleista. Sprint Speedgolfissa pelataan neljä väylää (Kirkka 1-4) mahdollisimman nopeasti ja vähin lyönnein. Kilpailuun voi vielä ilmoittautua! Tapahtumaan tarvitaan myös vapaaehtoisia toimitsijoita eri tehtäviin, ilmoittautumiset caddiemasterille. Paikalle toivotaan myös runsaasti yleisöä seuraamaan erittäin mielenkiintoista ja taatusti vauhdikasta golfia. Myös YLE on mukana televisioimassa kilpailua. Lue lisää…

Amazing viikkokilpailu
Viikkokilpailun ensimmäinen jakso on pelattu. Tiensä Keimolan 7.9 pelattavaan finaaliin selvittivät jokaisen sarjan neljä parasta. Katso ranking tästä. Heinäkuun jakso alkaa 2.7, jolloin jälleen on jaossa finaalipaikkoja. Heinäkun kilpailuista tasoituksellisen lyöntipelisarjan voittaja saa käyttöönsä Volvon V40-mallin henkilöauton. Kesäkuussa jaksossa auton sai pistebogeysarjasta.

Tulevia tapahtumia
29.6 Captains Cup
2.7 Amazing Viikkokilpailu
3.7 Leila Lahti Trophy
5.7 Sprint Speedgolf SM
6.7 Viinikilpailu Open
9.7 Naisten ystävyysottelu Kurk-KGV
9.7 Amazing Viikkokilpailu
10.7 Naisten ilta
11.7 Golfkesä Kiertue

Katso kaikki tapahtumat tapahtumakalenterista. Pelattujen kilpailujen kisakertomuksia.