Viikkotiedote 13

Kentänhoito tiedottaa

3.8 Alkavalla viikolla viheriöt dressataan, Kirkka maanantaina ja Saras tiistaina. Sateen sattuessa aikataulua joudutaan muokkaamaan. Hiekoituksen jälkeen viheriöiden leikkuissa on muutaman päivän tauko, jolloin viheriöt ovat väliaikaisesti totuttua hitaammat.

Saraksen väylät pystyleikataan. Kunhan pystyleikkuu on saatu tehtyä, järjestetään talkoot jossa paikataan esim. lyöntijälkiä väylillä. Talkoista tulee erillinen info kun aikataulu tarkentuu. Huom! Pelaajien tulee edelleen huolehtia kentän kunnosta paikkaamalla jäljet väylillä ja viheriöillä.

Aikataulut ja päiväkohtaiset kentänhoidon tiedotukset löydät Twitteristä tai kotisivun etusivulta.

Kenttien peruskorjaus

Kirkan etuysillä on viimeisen kahden vuoden aikana peruskorjattu väylien 1, 2, 6 ja 7 viheriöalueet. Samassa yhteydessä väylien 2, 7 ja 9 lyöntipaikat ovat uudistettu. Viime syksynä peruskorjausta tehtiin väylien 2, 6 ja 7 osalta. Saadun palautteen perusteella muutokset ovat olleet varsin onnistuneita. Kiitos kaikille palautteen antaneille!

Syksyllä pelikauden lopulla kentän maltillista peruskorjausta jatketaan. Hallitus on valmistellut muutaman eri kohteen korjausta, joista seuraavaksi valikoitui Kirkan väylät 11 ja 12. Viheriöalueiden lisäksi näissä kohteissa uudistetaan osittain myös lyöntipaikkoja sekä väylien esteiden ja kulkureittien sijoittelua.
Lue lisää…

Pelaaminen caddiemasterin suljettua

Pelaaminen caddiemasterin toimiston ollessa suljettu, tapahtuu varaamalla ajan etukäteen. Nimetyllä pelioikeudella pelaavat voivat varata ajan NexGolfin kautta ja muut varaavat ajan caddiemasterilta. Samalla sovitaan maksun suorittamisesta etukäteen. Lähtöaikoja on varattavissa aamulla klo 04 alkaen klo 22 asti illalla. Kaikilla aukioloaikojen ulkopuolella pelaamaan lähtevillä tulee olla varattu aika NexGolfissa sekä maksut kunnossa. Tämä käytäntö koskee molempia kenttiä ja korvaa aiemmin käytössä olleen vihkoon kuittaamisen. Kalenteriin on myös merkitty hoitojunaa varten suljetut ajat.

Junioreiden pelipäivä 5.8

Harrastejunioreille ja talenteille tarkoitettu pelipäivä Keimolassa klo 10.00-15.00.
Aamu alkaa yhteisillä 1,5h treeneillä, tämän jälkeen nautitaan lounas (omakustanne) ja lounaan jälkeen pelataan 9 reikää. Pelipäivään mahtuu mukaan 16 ensimmäiseksi ilmoittautunutta. Pelipäivän opettajana toimii Ville Karhu. Ilmoittautuminen tästä.

Elokuun 4 kerran harjoitukset

BMW Pego Golf Schoolin Pro Ville Karhu tarjoaa jäsenille ja muille halukkaille mahdollisuuden ryhmäharjoitteluun samantasoisten pelaajien kanssa. Harjoitusten aikana käydään läpi lyönnit putista draiviin eri tekniikoineen. Ryhmäharjoittelu on mukava tapa kehittää peliä muiden jäsenten seurassa ja se antaa valmiudet oman pelin kehittämiselle. Oikeiden perusasioiden myötä itseluottamuksesi eri lyönneissä paranee ja onnistut useammin. 4 Kerran harjoitukset sopivat kaiken tasoisille pelaajille. Hinta 99€ 4x1h. Väliin jääviä harjoituskertoja ei voi korvata. Ilmoittautuminen tästä.
Ryhmät ja aikataulut: 11.8, 18.8, 25.8 ja 1.9
Klo 17.30-18.30, 18.30-19.30 ja 19.30-20.30.

Tulevia tapahtumia

Seuran mestaruuskilpailut pelataan kahtena viikonloppuna elokuussa. 1.-2.8 pelataan junioreiden ja senioreiden sarjat ja 14.-16.8 pelataan yleiset sarjat. Yleisiin sarjoihin ilmoittautuminen päättyy 9.8. Molemmat kilpailut pelataan Saraksella. Ennakkotiedoista poiketen myös juniorit pelaavat Saraksella.

Nuoremman sukupolven grillibilet 7.8. Illan aikana pelataan 9 reiän parikilpailu Kirkalla, jonka jälkeen grillibileet terassilla. Bileitä vauhdittaa dj Amanda Harkimo. Hinta pelioikeuden haltijoille 20€ ja ilman pelioikeutta 35€ (Sisältää ruokailun). Pelkkä ruokailu 25€. Ilmoittautuminen 3.8. mennessä.

  • 1.-2.8 KGV mestaruuskilpailut jun/sen
  • 4.8 Amazing viikkokilpailu
  • 6.8 Senioreiden seuraottelu KyG-KGV
  • 7.8 Nuoremman sukupolven grillibileet
  • 10.8 Senioreiden kuukausikisa
  • 11.8 Amazing viikkokilpailu
  • 12.8 Naisten ilta
  • 14.-16.8 KGV mestaruuskilpailut

Kilpailukutsut löydät tapahtumakalenterista. Ilmoittautuminen kilpailuihin ja tapahtumiin Nexgolfin kautta tai caddiemasterille.

Keimolassa pelatuista kilpailuista voit lukea lisää Kisakertomuksista. Keimolalaisten tuloksia pääkiertueilta voit seurata Kilpailutuloksista.