Viikkotiedote 14

Kenttäyhtiön hallitus tiedottaa

Keimola Golf Club Oy:n hallitus on päättänyt kokouksessaan 19.8.20 syksyn peruskorjauksista. Kirkan väylät 11 ja 12 peruskorjataan. Väylän 12 kohdalla viheriöalue ja lyöntipaikat uusitaan. Väylän 11 peruskorjaus jakautuu kahteen osaan. Tulevana syksynä toteutetaan viheriöalueen peruskorjaus nykyiselle paikalleen. Myöhemmin korjataan väylän 11 lyöntipaikat, muutetaan väylän vesiesteet bunkkereiksi, uusitaan lyöntipaikat ja leikataan väylän etuosan pinnan tasoa.

Hallitus päätti myös syksyn yhtiökokouksista. Korona pandemian takia keväältä siirretty kevätyhtiökokous pidetään 29.9.2020 klo 17 alkaen Turkistuottajien Fur Centerissä. Tässä kokouksessa mm. hyväksytään vuoden 2019 tilinpäätös ja valitaan hallitus. Kokouksen jälkeen pidetään samassa paikassa syysyhtiökokous aikaisintaan klo 19 alkaen.Tässä kokouksessa puolestaan päätetään mm. yhtiövastikkeista hyväksymällä vuoden 2021 talousarvio ja toimintasuunnitelma.

Lue lisää…

Kentän kunnosta huolehtiminen

Muistathan huolehtia kentän kunnosta kierroksen aikana. Jälkien paikkaaminen korostuu syksyllä kun heinän kasvu hidastuu. Pienet mutta hyvin tärkeät asiat parantavat omaa ja seuraavan pelaajan pelikokemusta. Lyöntijälkien paikkaukset, pallon alastulojälkien korjaukset viheriöllä ja bunkkereiden haravointi kuuluvat jokaisen pelaajan vastuulle.

Sääntövinkki: Jos pallosi päätyy väärälle viheriölle, tai sen lähelle niin että joutuisit seisomaan viheriöllä, tulee pallo pudottaa lähimpään vapauttavaan paikkaan ilman rangaistusta.

Aukioloajat muuttuvat

Syksy tekee tuloaan ja valoisa peliaika lyhenee illalla. 31.8 alkaen aukioloajat muutuvat seuraavasti:

  • Caddiemaster klo 8.30-18.30
  • Ravintola klo 8.30-20.00
  • Saraksen kioski arkisin klo 15-19, la-su 10-18 (säävaraus)

Caddiemasterin toimiston ollessa suljettu, tulee peliaika varata etukäteen. Nimetyllä pelioikeudella pelaavat voivat varata ajan NexGolfin kautta ja muut varaavat ajan caddiemasterilta. Kaikilla aukioloaikojen ulkopuolella pelaavilla tulee olla varattu aika NexGolfissa sekä maksut kunnossa.

Tulevia tapahtumia

  • 29.8 Golfpassi Open (Saras, yhteislähtö)
  • 30.8 Amazing Viikkokilpailu finaali (Kirkka)
  • 6.9 Seuraottelu KGV-TGK (Kirkka)
  • 7.9 Senioreiden kuukausikisa (Saras)
  • 10.9 Aloittelijoiden peli-ilta (Kirkka, 9 reikää)
  • 13.9 Seuraottelu KGV-HGK (Kirkka)

Kilpailukutsut löydät tapahtumakalenterista. Ilmoittautuminen kilpailuihin ja tapahtumiin Nexgolfin kautta tai caddiemasterille.