Viikkotiedote 16

Keimolaan apulaiskenttämestari
Keimola Golf Club Oy:n apulaiskenttämestariksi on nimetty Veli-Pekka Kinnunen. Veli-Pekka (Vellu) aloittaa tehtävässä 1.3.2021. Lue lisää…

Kentän syystyöt on aloitettu
Esiviheriöt on holkki-ilmastettu ja tällä viikolla on viheriöiden vuoro. Kirkan viheriöt tehdään ma-ti ja Saraksen viheriöt ke-to. Töiden ajan yhdeksän reikää on suljettu/päivä.

Pelaaminen kylmän yön jälkeen
Syksy on tullut. Siksi muistutus, että huurteiselle kentälle meneminen on ehdottomasti kielletty. Varatut ajat peruuntuvat jos kenttä on kiinni, aikoja ei siirretä eteenpäin. Otathan tämän huomioon aikaa varatessasi. Pakkasaamuina tiedotamme kentän avaamisesta kentänhoidon twitterissä (tili näkyy myös kotisivun etusivulla).
HUOM! Myös puttiviheriöille ja lähipelialueelle meneminen on kiellettyä, kun kenttä on pakkasaamuina suljettu.

Kentän WC:t
Kentän WC:t on suljettu tämän kauden osalta. Tilalla on vedettömät versiot, joissa vesi ei pääse jäätymään pakkasen saapuessa.

Mikäli hätä yllättää klubin ollessa suljettu, löytyy klubia lähin vessa rangelta vanhan huoltohallin päädystä.

Peruskorjaus etenee
Kirkan väylien 11 ja 12 peruskorjaus etenee suunnitellusti. Väylän 11 vesiesteet on täytetty ja tilalle rakennettu bunkkerit. Viheriöalueiden työt ovat tällä hetkellä käynnissä.

Talviharjoittelu Vantaankosken Golfhallilla ja Keimolan klubilla
Talven sisäharjoittelukausi alkaa 1.11. Harjoittelu onnistuu erinomaisesti viime talveksi avatussa Vantaankosken Golfhallissa tai Keimolan klubin alakerrassa. Lue lisää ja tee varaus. Paikkoja on rajoitetusti!

Junnujen talviharjoittelu
Junnujen talviharjoittelu tapahtuu Vantaankosken Golfhallissa yhdessä Nurmijärven ja Suur-Helsingin Golfin junnujen kanssa. Lue lisää…