Viikkotiedote 17

Kentän aukiolo

Saras ja Kirkan väylät 10-18 (B) on suljettu kauden 2020 osalta. Kirkan etuysi (A) pidetään vielä auki sään salliessa. Pe-su 20.-22.11 kaikki kentät ovat kiinni. Kentän aukiolosta tiedotetaan tarkemmin kentänhoidon twitterissä, joka näkyy myös kotisivulla. Rangen palloautomaatti on suljettu ja lähipelialue on auki silloin kun kenttä on auki.
Pukuhuoneet ovat käytössä kentän ollessa auki, saunat on suljettu. Toimisto on auki arkisin 9.00-15.30. Poikkeavista aukioloajoista tiedotamme kotisivulla.

Pelikauden 2020 yhteenvetoa

Ensilumi on satanut ja varsin poikkeuksellinen pelikausi 2020 lähenee loppuaan. Keväällä kausi alkoi vahvasti korona pandemian ohjaamana. Golf oli kuitenkin harvoja liikuntalajeja, joita yleensä keväällä pääsi harrastamaan. Kentällä ja klubilla tehtiin erikoisjärjestelyjä, joiden avulla pelaaminen pystyttiin mahdollistamaan. Ja kyllä kauden aikana pelattiinkin! Vanhat ennätykset kierrosmäärissä ylitettiin jo aikaisessa vaiheessa.

Pelioikeus- ja osakemarkkina muuttui ostajan markkinasta myyjän markkinaksi. Vuokrapelioikeudet loppuivat aikaisessa vaiheessa kautta ja osakkeet ovat vaihtaneet omistajaa tavallista enemmän. Myös hinnat molemmissa ovat osakkaan kannalta positiivisessa kehityksessä. Osakasedut, kuten pitempi varausoikeus, korostuivat pelikauden aikana ja lisäsivat osaltaan osakkeiden kysyntää ja haluttavuutta.

Kirkan väylät 2, 6 ja 7 peruskorjattiin loppusyksystä 2019 ja nille päästiin pelaamaan kauden 2020 alussa. Vastaanotto oli hyvin myönteinen niin omien kuin vieraspelaajien osalta. Peruskorjausta jatkettiin tänä syksynä kun vuorossa oli Kirkan väylät 11 ja 12. Väylällä 11 uusittiin viheriöalue sekä väylällä pelisuunnassa oikealla olleet vesiesteet täytettiin ja korvattiin bunkkereilla. Väylällä 12 uusittiin viheriöalue sekä lyöntipaikat. Samalla tie siirrettiin väylän keskeltä oikealle metsän reunaan.

Lue lisää toimitusjohtajan mietteitä pelikaudesta 2020.

Omien tietojen tarkistus laskutuksia varten

Suosittelemme laskujen vastaanottamista sähköisesti. Käytännössä NexGolfin sähköinen laskutus tarkoittaa että laskut tulevat NexGolfiin ja niistä tulee ilmoitus pelaajan sähköpostiin. Ensi kauden laskutuksia varten onkin jo nyt hyvä käydä tarkistamassa omista asetuksista että sähköpostiosoite on oikein ja että sähköinen laskutus valitttu käyttöön. Osakkaiden hoitovastikkeiden ensimmäinen erä laskutetaan tammikuussa ja toinen erä maaliskuussa. Jäsenmaksut laskutetaan helmikuussa.

Talvitreenejä senioreille

PeGon talvitreenit Keimolan senioreille alkavat 4.12 Martinlaakson PeGo Studiolla. Treenit ovat perjantaisin klo 12-13. Tunnit ovat teemoitettuja (swingi/ draivi/ putti/ chip- ja pitch lyönti/ svingi), jolloin yksi teema käydään läpi per tunti. Yhden harjoituskerran hinta on 30 €/hlö ja paikkoja per kerta 5. Ilmoittautuminen tapahtuu 23.11 alkaen Pegon varauskalenterista.

PeGo Studio

PEGOn uusi talviopetuspaikka Martinlaaksossa PEGO STUDIO talvikaudelle 20/21. Uudet opetustilat valmistuvat lokakuussa 2020. Tilat on suunniteltu ensisijaisesti opetuskäyttöön ja siellä on huomioitu yksityiskohdat niin että oppimiskokemus on paras mahdollinen ja täyttää korkean vaatimustasomme. Olemme innoissamme, että olemme tilanteessa, jossa voimme itse vaikuttaa opetusympäristöömme ja siellä oleviin ratkaisuihin, jotka ovat tehty palvelemaan golf-tekniikoiden oppimista parhaalla mahdollisella tavalla. 400m2 kokoisissa lämpimissä ja viihtyisissä tiloissamme on käytössä tekniset apuvälineet Trackman/Foresight tms., joiden avulla swingin ja pallon lentokaaren mallintaminen on vaivatonta. Ryhmät saavat harjoitella rauhassa sillä tiloissa harjoittelee vain opetusasiakkaitamme. Tervetuloa harjoittelemaan golfin ammattilaisten suunnittelemaan harjoitusstudioomme kanssamme.Ajanvaraus.

Suhtaudumme vallitsevaan Korona-tilanteeseen vakavasti ja olemmekin tyytyväisiä, että pystymme tarjoamaan kurssilaisillemme tilan jossa ei ole samaan aikaan yli 10 henkilöä paikalla ja tila on lämmin ja viihtyisä. Desinfioimme harjoitusvälineet ja tilat aina käytön jälkeen. Meillä on käytössä 11 autopaikkaa, joten asiakkaamme saavat auton vaivattomasti parkkiin. Osoite Vihertie 44, 01620 Vantaa, 2krs.

Keimolan klubitalon ilmalämpöpumput huoltaa kumpanimme Fresh Wash

Ilmalämpöpumpun Fresh wash® -huolto palauttaa tehon, tutkitusti. Me huollamme sekä ulko- että sisäyksiköt. Lika sijaitsee yleisemmin paikoissa, joihin normaalisti kotikonstein laitetta puhdistettaessa ei pääse käsiksi. Nämä toimenpiteet varmistavat, että ilmalämpöpumpun toimintaa heikentävä lika ja bakteerit saadaan tehokkaasti puhdistettua kaikkialta pumpun elementeistä. Fresh Wash® -pesutekniikka on meidän oma, ainutlaatuinen patenttimme. Tutustu ja tilaa huolto kotiin ennen talvea.
Lue lisää ja katso esittelyvideo.