Viikkotiedote 2

Kentän kuulumiset
Kevät tekee tuloaan ja lumi sulaa hiljalleen väyliltä. Kentän hoitotyöt päästään kohta aloittamaan ja kauden aloitus lähenee. Vähän täytyy kuitenkin vielä malttaa odottaa. Lue kenttämestarin mietteet kentän tilanteesta tässä vaiheessa.

Pelioikeuskauppa käy vilkkaana
Golf on tällä hetkellä vahvassa nosteessa. Moni onkin huomannut tämän vuokrapelioikeuksien markkinoilla (esim. golfpiste.com pörssi), jossa tässä vaiheesa vuotta on jäljellä totuttua vähemmän pelioikeuksia. Myös hinnat ovat osakkaiden kannalta kehittyneet myönteisesti. Nyt on siis hyvä aika laittaa pelioikeus vuokralle, mikäli ei käytä sitä itse. Myös osakkeiden osalta kysyntä ylittää tarjonnan.

Pelioikeuden nimeäminen
Pelioikeus nimetään joko osakkeen omistajan käyttöön tai muulle henkilölle. Ilmoituksen tekee aina osakkeen omistaja. Etukäteen tehty ilmoitus nopeuttaa caddiemasterin palvelua kauden alussa. Pelioikeuden nimeäminen tehdään erikseen jokaista pelikautta varten.
Ilmoituksen tekeminen osakkaan omaan käyttöön tai Keimolan jäsenelle onnistuu NexGolfin kautta, jolloin ilmoittajan ei tarvitse tietää kuin vuokraajan jäsennumero tai nimi. Lue lisää ja tee ilmoitus tästä.

Pelimatka Ahvenanmalle kesäkuussa
Lähden mukaan merelliselle golfmatkalle Ahvenenmaalle 14.-16.6.2021.

Matka sisältää: Viking Linen laivamatkat Turku – Maarianhamina – Turku kansipaikoilla. Linja-autokuljetukset ja käyttö koko matkan ajaksi (Vantaa – Ahvenanmaa – Vantaa). 2 vrk majoitus neljän tähden hotellissa Maarianhaminan keskustassa. Aamiainen. 3 x green fee kolmella eri kentällä; Eckerö Golf x 1, Slottsbanan x 1 ja Kungsbanan x 1. Lue lisää.

Matkalle on vielä muutama paikka vapaana! Ilmoittautuminen päättyy 15.4.2021.

Asiointi klubitalolla ennen kauden alkua
Klubitalo on korona pandemian vuoksi suljettu. Tavoitat meidät sähköpostitse tai puhelimitse arkisin klo 9-15. Erikseen sovittaessa olemme toki paikalla. Seuraamme pandemian tilannetta ja sovellamme siihen liittyviä rajoituksia klubin avaamisen osalta kauden aloituksen tarkentuessa.

PeGo Golf Schoolin neljän kerran kurssit
Neljän harjoituskerran kurssi on hyvä tapa hioa ruosteet pois pelistä pelikauden alussa tai kauden aikana. Tunnin kestävien harjoitusten aikana käymme läpi swingin, puumailalyönnit, chipin, putin ja bunkkerilyönnit. Kurssi pitää sisällään neljä harjoituskertaa toukokuun aikana ja soveltuu kaikentasoisille pelaajille. Lue lisää.

Mukavaa kevään alkua, kohta se alkaa!

 

Julkaistu 1.4.2021