Viikkotiedote 2

Kentät avataan 9.4 kello 12.00
Keimola Golfin kentät ja harjoitusalueet avataan 9.4 klo 12 Saras 1-18 ja Kirkka 10-18 osalta. Peliajat molemmille kentille on varattavissa NexGolf ajanvarauksen kautta 8.4 klo 12 alkaen. Molemmille kentille voi olla kerrallaan voimassa yksi varaus. Pelaaminen tapahtuu tietyin rajoituksin ja pitkälti Suomen Golfliiton koronaviruksen tartunnan vähentämiseksi laatiman ohjeistuksen mukaisesti. Tutustu niihin etukäteen oheisesta linkistä. Huomaa, että esimerkiksi klubilla ei ole golfkärryjä lainattavissa ja vuokrattavat golfautot eivät ole käytössä. Lisäksi kentällä olevat WC:t eivät ole käytössä. Klubin pihalla olevat vesipisteet eivät myöskään ole toiminnassa eli täytä kotona oma vesipullo tai hyödynnä kahvilan tuotteita.

Lue uutinen kokonaisuudessaan tästä.
Pelaamiseen liittyvät tarkemmat ohjeet löydät täältä.

Jotta pelaaminen ja harjoittelu voidaan toteuttaa meneillään olevan poikkeavan tilanteen aikana, toivomme kaikilta pelaajilta ymmärrystä ja joustavuutta sekä ohjeiden noudattamisen osalta huomaavaisuutta. Jokainen meistä on vastuussa omasta toiminnastaan.
Ravintola Saras
Myymme vallitsevissa poikkeusoloissa kahvilasta mukaan pakattuja tuotteita ja juomia. Meiltä saat leipiä, hodareita, pullaa & kahvia, virvoitusjuomia sekä mietoja alkoholijuomia. Isompaan nälkään valmistamme erilaisia hampurilaisia ja Saraksen makkaraperunoita, joita on helppo syödä ulkosalla 🙂 Noudatamme erityistä hygieniaa ja desinfioimme pintoja tehostetusti.

Tervetuloa ostoksille, nähdään Keimolassa!

Pelioikeuksien käyttö
Pelioikeus nimetään joko osakkeen omistajan käyttöön tai muulle henkilölle. Ilmoituksen tekee aina osakkeen omistaja. Etukäteen tehty ilmoitus nopeuttaa caddiemasterin palvelua kauden alussa. Pelioikeuden nimeäminen tehdään erikseen jokaista pelikautta varten.
Ilmoituksen tekemistä on nyt helpotettu ja itselle tai Keimolan jäsenelle tehtävä nimeäminen onnistuu NexGolfin kautta, jolloin ilmoittajan ei tarvitse tietää kuin vuokraajan jäsennumero tai nimi. Lue lisää…

Pelilippujen osalta toivomme osakkaiden yhteydenottoa ennakkoon osoitteeseen keimolagolf@keimolagolf.com. Tämän jälkeen peliliput ovat noudettavissa caddiemasterilta.

Junioripelioikeudet haettavissa
Keimola Golf Club Oy myöntää junioreille pelioikeuksia hakujärjestyksessä syntymävuoden mukaan porrastetuin hinnoin. Pelioikeuksia on rajoitettu määrä. Jäsenmaksu ei sisälly pelioikeusmaksuun. Hakemukseen tästä.

 

Keimola Golfin henkilökunta toivottaa oikein hyvää golfkautta 2020! Kausi käynnistyy normaalista poikkeavissa olosuhteissa, nautitaan kuitenkin pelistä ja ulkoilmasta, annetuttuja ohjeita noudattaen.