Viikkotiedote 20

Vaihtopäivä Tuusulan Golfin kanssa
Keimolan pelioikeudella pelaavilla on mahdollista vierailla Tuusulassa torstaina 29.8. Vierailun hinta 20 €. Varaukset suoraan Tuusulan caddiemasterille 0207 349 050 viisi päivää etukäteen. Tuusulalaiset vierailevat samana päivänä Keimolassa.

Peruskorjaustyöt alkavat 2.9
Kirkan väylien 2, 6 ja 7 viheriöt ja viheriöalueet peruskorjataan syksyn aikana. Samassa yhteydessä korjataan myös Kirkka 2 ja Kirkka 7 väylien lyöntipaikat. Uudet viheriöt rakennetaan nykyisille alueille.

Peruskorjaus alkaa 2.9 ja kestää hieman syksyn säätiloista riippuen 6-8 viikkoa. Peruskorjaus alkaa Kirkan väylien 6 ja 7 osalta ja Kirkka 2 viheriö ja lyöntipaikat peruskorjataan viimeisenä. Järjestely mahdollistaa Kirkan etuysin pelaamisen mahdollisimman pitkään kuusireikäisenä väylien 1,2,3,4,8 ja 9 osalta. Kun peruskorjaus etenee Kirkka 2 kohdalle, niin Kirkan etuysi suljetaan tämän kauden osalta. Ns. jatkoaika toiselle puolikkaalle ei ole käytössä 2.9 alkaen.

Toimitsijaksi M50 Joukkue SM-kisoihin
14.-15. Syyskuuta pelataan Saraksella M50 Joukkue SM. Kilpailuun tarvitaan vapaaehtoisia forecaddien, opastuksen, tulospalvelun jne. tehtäviin. Ilmoittautuminen tapahtuu caddiemasterille tai NexGolfiin. Tapahtuma löytyy nimellä ”Toimitsijat M50 Joukkue SM”. Kirjoita kommenttikenttään pääsetkö molempina päivinä vai vain toisena päivänä. Kiitos etukäteen osallistumisesta!

Tulevia tapahtumia

  • 28.8 Makulaku viikkokilpailu
  • 31.8 Fibaco Open
  • 3.9 Naisten ilta
  • 4.9 Naisten ilta Tuusulan Golfissa
  • 7.9 Amazing viikkokilpailun finaali
  • 9.9 Senioreiden kuukausikilpailu
  • 13.9 Valopallokisa
  • 14.-15.9 M50 Joukkue SM

Tarkemmat kilpailukutsut löydät tapahtumakalenterista.

Valopallokilpailu
Illan pimetessä suuntaamme kentälle otsalamppujen ja soihtujen loisteessa pelaamaan
hauskan, leikkimielisen 9-reiän kilpailun pimeässä hohtavilla Led-palloilla. Mukaan mahtuu 36 ensimmäiseksi ilmoittautunutta. Lähde rohkeasti mukaan! Ilmoittautuminen päättyy 11.9. Lue lisää…