Viikkotiedote 21

Kirkan peruskorjaus käynnissä

Kirkan väylien 2, 6 ja 7 viheriöt ja viheriöalueet peruskorjataan syksyn aikana. Samassa yhteydessä korjataan myös Kirkka 2 ja Kirkka 7 väylien lyöntipaikat. Uudet viheriöt rakennetaan nykyisille alueille.

Peruskorjaus alkoi 2.9 ja kestää hieman syksyn säätiloista riippuen 6-8 viikkoa. Peruskorjaus tehdään ensin Kirkan väylien 6 ja 7 osalta. Kirkka 2 viheriö ja lyöntipaikat peruskorjataan viimeisenä. Järjestely mahdollistaa Kirkan etuysin pelaamisen mahdollisimman pitkään kuusireikäisenä väylien 1,2,3,4,8 ja 9 osalta. Kun peruskorjaus etenee Kirkka 2 kohdalle, niin Kirkan etuysi suljetaan tämän kauden osalta. Ns. jatkoaika toiselle puolikkaalle ei ole käytössä 2.9 alkaen.

Toimitsijaksi M50 Joukkue SM-kisoihin

14.-15. Syyskuuta pelataan Saraksella M50 Joukkue SM. Kilpailuun tarvitaan vapaaehtoisia toimitsijoita eri tehtäviin. Tehtävät eivät vaadi aiempaa kokemusta ja niihin annetaan opastus ennen vuoroa. Vuorojen pituus vaihtelee tehtävän ja toimitsijoiden määrän mukaan. Yleensä kesto on noin 3 tuntia. Toimitsijoiden rooli tapahtuman onnistumisessa on tärkeä ja pelaajat arvostavat suuresti saamaansa apua. Lue lisää…

Vaihtopäivä Espoo Ringside Golf

Keimolan pelioikeudella pelaavilla on mahdollista vierailla Espoo Ringside Golfissa perjantaina 20.9. Vierailun hinta 20 €. Varaukset tehdään suoraan Ringsiden caddiemasterille 010 501 3100 aikaisintaan viisi päivää etukäteen. ERG:n pelaajat vierailevat samana päivänä Keimolassa.

Senioritoimikunta

Kuukausikilpailut
Elokuun kuukausikilpailun voitti pari Raili Saarinen ja Silvo Viitanen nettotuloksella 66. Toiseksi tuli pari Marketta Haapiainen-Junnila ja Rauli Laasonen netolla 67 ja kolmanneksi pari Sirpa Tuisku ja Pentti Heinämäki netolla 68.

9.9. maanantaina klo 10.00 alkaen pelataan syyskuun kuukausikilpailuna 2 hengen greensome. Ilmoittautumiset NexGolfin kautta 5.9. klo 20 mennessä. Edelleenkään ei ole klo 15 – 15.50 lähtöjä. Kilpailun johtajina toimivat Eila Alanko ja Maire Poutiainen. Palkintojenjaossa mukana olevien kanssa arvotaan kaksi pelilippua vieraskentille.

Seuraotteluista
Kytäjää vastaan pelasimme Keimolassa ja voitimme reilusti.

Peuramaalla kävimme häviämässä 5 pisteellä. Ottelun pelimuodossa oli epäselvyyttä sekä peuramaalaisilla että meillä. Kutsussa luki best ball mutta korteissa henkilökohtainen pb. Caddie oli sanonut, että eivät pysty laskemaan joukkueen tuloksia. Osa pareista pelasi joukkuepeliä toisiaan neuvoen ja osa henkilökohtaista. Outo juttu jäi hieman kaivelemaan. Mutta Silja Heinämäkeä ei epäselvyydet haitanneet. Hän pelasi kilpailun parhaan tuloksen 40 pistettä, onnittelut hänelle.

Marketta Haapiainen-Junnila
Senioritoimikunta pj.

Tulevat tapahtumat

  • 7.9 Amazing viikkokilpailun finaali
  • 9.9 Senioreiden kuukausikilpailu
  • 13.9 Valopallokisa
  • 14.-15.9 M50 Joukkue SM
  • 20.9 ERG vaihtopäivä
  • 28.9 Octoberfest

Valopallokilpailu
Illan pimetessä suuntaamme kentälle otsalamppujen ja soihtujen loisteessa pelaamaan
hauskan, leikkimielisen 9-reiän kilpailun pimeässä hohtavilla Led-palloilla. Mukaan mahtuu 36 ensimmäiseksi ilmoittautunutta. Lähde rohkeasti mukaan! Ilmoittautuminen päättyy 11.9. Lue lisää…