Viikkotiedote 25

Golfhallin tutustumispäivä lauantaina 9.11.2019 klo 10-14.

KGV:n, NGK:n ja SHG:n yhteinen Vantaankosken golfhalli on viittä vaille valmis. Tulevana lauantaina on mahdollisuus käydä tutustumassa golfhallin palveluihin paikan päällä. Pelaamaan tai harjoittelemaan ei vielä lauantaina valitettavasti pääse, mutta mm. Trackman-laitteistojen toimintoihin pääsee tutustumaan. Lue lisää…

Junioritoiminnan infotilaisuus

Järjestämme infotilaisuuden seurojemme junioreille ja junioreiden vanhemmille maanantaina 18.11.2019 klo. 18:00 alkaen uudessa Vantaankosken Golfhallissa. Tilaisuuden aikana käymme läpi nyt alkavaan junioritoimintaan liittyviä asioita, sekä tutustumme uuden golfhallimme palveluihin ja käytäntöihin. Lue lisää…

Edustuspelaajien 2020 haku avattu

Olet aktiivinen seuramme jäsen ja golffari, joka haluaa haastaa itseään ja kilpailla golfissa myös kansallisella tasolla. Olet valmis kehittämään itseäsi ohjatun harjoittelun avulla ja laatimaan pelitaitoihisi sopivan ja tavoitteellisen kilpailuohjelman. Ennen kaikkea olet valmis sitoutumaan pitkäjänteiseen harjoitteluun, haastamaan omia taitojasi kesän kilpailuissa ja tukemaan toiminnallasi koko Keimolan edustuspelaajaryhmää. Mikäli edellä mainitut kohdat kuvaavat sinua golffarina, kannattaa sinun tutustua tarkemmin Keimolan edustuspelaajahakuun ja tehdä hakemus 30.11 mennessä.

KGV ry syyskokous 13.11

Seuran syyskokous pidetään Keimolan klubitalolla 13.11.2019 klo 18.00 alkaen. Jäsenille on lähetetty erillinen kutsu. Ilmoittautumiset NexGolfin tapahtumakalenteriin tai keimolagolf@keimolagolf.com.

Peruskorjauksen rahoitusvastike

Kenttien peruskorjausta varten kerättävä rahoitusvastike 80 €/pelioikeus, on laksutettu osakkailta. Laskun eräpäivä on 15.11. Rahoitusvastikkeella korjattiin syksyllä Kirkan väylien 2, 6 ja 7 viheriöalueet ja lyöntipaikkoja.