Viikkotiedote 26

Kiitos kaudesta 2019!

Haluamme kiittää osakkaita, jäseniä, ravintolaa sekä muita sidosryhmiä ja kumppaneita vuodesta 2019. Pelikausi oli Keimolassa onnistunut monella tapaa. Kierrosmäärät hyväkuntoisilla kentillämme kasvoivat ja palaute oli positiivista. Kenttää kehitettiin kauden aikana ja syksyllä peruskorjattiin kolmen väylän viheriöalueet sekä lyöntipaikkoja. Näistä pääsemme nauttimaan kauden 2020 alussa.

Hyvää Joulua ja Menestyksellistä vuotta 2020!

Joulun aukioloajat

Toimisto on suljettu välillä 23.12.2019 – 6.1.2020. Kulku sisäharjoitteluun tapahtuu henkilökohtaisella koodilla pukuhuoneiden kautta.

Kauden 2020 laskutukset

Osakkaiden hoitovastike laskutetaan kahdessa erässä. Ensimmäinen erä lähetetään tammikuussa ja toinen erä maaliskuussa. Maaliskuun laskutuksen yhteydessä tulee maksettavaksi myös kentän peruskorjaukseen liittyvä rahoitusvastike. Vuoden 2020 hoitovastike on 781 € sis alv/pelioikeus ja rahoitusvastike 50 €/pelioikeus. Lue lisää syysyhtiökokouksen päätöksistä.

Jäsenmaksut laskutetaan helmikuussa. Aikuisten jäsenmaksu on 95 € ja junioreiden 45 €.

Jäsenet ja osakkaat voivat itse valita NexGolfin asetuksista laksujen vastaanoton sähköisesti. Tämä tarkoittaa, että laskun tiedot tulevat rekisterissä olevaan sähköpostiin. Laskut näkyvät kaikilla NexGolfissa.

Kauden 2020 pelioikeudet ja vuokramarkkina

Vaikka vuosi ei vielä ole vaihtunut, on pelioikeuksien nimeäminen kaudelle 2020 kohta ajankohtaista. Osakas voi nimetä pelioikeuden itselleen tai muulle henkilölle. Nimeäminen tehdään Keimolan kotisivun kautta siihen tarkoitetuilla lomakkeilla. Pelioikeuden vuokraus tapahtuu vapailla markkinnoilla, suosittu markkinapaikka on Golfpisteen pörssi. Osakas hinnoittelee tietenkin pelioikeuden oman harkintansa mukaan. Kehoitamme kuitenkin pyytämään pelioikeudesta vähintään vuoden 2020 hoito- ja rahoitusvatikkeen verran. Keimola on hyvässä nosteessa, mikä käy ilmi esimerkiksi 13% parantuneena pelaajien suositteluhalukkutena. Yhtiön lunastamien osakkeiden myötä pelioikeusmarkkinoilla on aiempaa vähemmän tarjontaa, jonka myötä vuokrahinnoissa voidaan ennakoida nousua.

Keimolan yhteistyökumppani Teamtech Oy:n terveiset
Vesikiertoinen lattialämmitys kuntoon!
Olemme erikoistuneet vesikiertoisten lattialämmityksien vianhakuun ja korjaukseen. Lämpenevätkö lattiat epätasaisesti? Onko lämpötiloissa toivomisen varaa?

Olemassa olevan lattialämmitysjärjestelmän päivitys nykyaikaan onnistuu helposti langattomalla Uponor Smatrix-säätöjärjestelmällä. Uusi tekniikka hoitaa asuntokohtaisen tasapainotuksen automaattisesti.

Ota yhteyttä:
Samuel Rautakoski
samppa@teamtech.fi
0406830888
www.teamtech.fi