Viikkotiedote 4

Pelaamisen järjestelyt

Saraksella siirryttiin 23.4 neljän pelaajan lähtöihin 10 minuutin lähtövälein. Kirkan väylillä 10-18 jatketaan toistaiseksi kahden pelaajan ryhmissä 7 minuutin lähtövälein. Molempien kenttien lähdöt on varattavissa NexGolfissa tai caddiemasterilta. Sarakselle voi olla neljä samanaikaista varausta ja Kirkalle kolme.

Vaikka Saraksella siirryttiin normaaliin lähtöjärjestelyyn haluamme kuitenkin muistuttaa vallitsevasta poikkeusajasta. Pelaajien tulee noudattaa ohjeistusta esimerkiksi turvaetäisyyden ja käsihygienian osalta. On edelleen ehdottoman tärkeää, että jokainen omalla vastuullisella toiminnallaan minimoi tartuntariskin niin kentällä, rangella kuin klubitalolla.

Lue lisää: Pelaamisen ohjeistus.

Lainakärryjen ja vuokrattavien golfautojen käyttö

Osa kenttäyhtiön lainakärryistä on otettu käyttöön. Kärryjen kahvaan laitetaan letkunpätkästä tehty suojus. Suojus otetaan kierroksen jälkeen mukaan ja käytetän seuraavalla kerralla uudestaan. Katso ohjevideo. Suojia on saatavilla kärryparkkien luota ja caddiemasterilta. Suosittelemme kuitenkin edelleen kantobägin ja omien kärryjen käyttöä jatkossakin.

Vuokrattavat golfautot on myös otettu käyttöön erikoisjärjestelyin. Osa autoista on parkkipaikalla ja osa katoksessa. Autot palautetaan käytön jälkeen samaan paikkaan. Golfautot desinfioidaan jokaisen käyttökerran jälkeen. Puhdistetut autot erotat ratin päällä olevasta muovipussista. Käyttäjän tulee ottaa parkista hänelle osoitettu autonumero. Golfautojen kenttäolosuhteista johtuvat käyttörajoitukset ovat voimassa normaalisti.

Kultakorttikausi alkaa 1.5

Kultakortin voi hankkia omalla nimetyllä pelioikeudellaan pelaavat osakkeenomistajat. He pelaavat tänäkin vuonna 165 euroa maksavalla Kultakortilla 24 vieraskentällä, 7 kertaa/kenttä. Kortin voi ostaa caddiemasterilta. Lue lisää kultakortista tästä.

Kultakorttia käyttävät pelaajat varaavat peliajan vieraskentille 3 päivää etukäteen oman Kultakortti-varausjärjestelmän kautta tai soittamalla pelattavan kentän caddiemasterille.

Koronaepidemian aikana saattaa joillakin kentillä olla poikkeusjärjestelyjä varattavissa olevien aikojen osalta.

Ravintola Sarksen Vappu

Vaikka perinteistä Vappulounasta ei tänä vuonna pystytä järjestämään, voi ravintolasta kuitenkin tilata herkkuja omaan vappupöytään. Tilattavissa on rajoitettu erä simaa sekä herkullisia itsetehtyjä munkkeja. Tilaukset 28.4 mennessä saras@ravintolasaras.fi tai 0400 491 361. Tilaukset noudetaan Keimolasta.