Viikkotiedote 4

Infoa alklukauden pelaamisesta

Saras ja Kirkan etuysi avattiin 16.4. Kirkan takaysi (10-18) avataan 6-reikäisenä perjantaina 23.4 klo 14.00. Syksyllä 2020 peruskorjattujen väylien 11 ja 12 annetaan vielä vahvistua, jonka vuoksi kenttä pelataan 6-reikäisenä. Väylältä 10 siirrytään suoraan väylälle 14. Lue lisää…

Asfaltointia klubin ympäristössä

Klubin ympäristön polut ja tiet asfaltoidaan. Saras 1 ja Kirkka 1 teemerkit ovat väylien alussa ja niille on naruopastus, samoin Saras 18 ja Kirkka 9 viheriöiltä on opastus klubille. Hiekkateillä ei tule kävellä töiden ollessa kesken. Lähipelialue avataan töiden valmistuttua. Maanantaista keskiviikkoon on pohjien tekoa ja torstai-perjantai asfaltointi. Urakan tekee Asfalttikallio.

Tulevia tapahtumia

  • 1.5 Vappu Scramble (täynnä)
  • 5.5 Naisten ilta
  • 13.-16.5 Kapteenien reikäpelit. Tule mukaan nauttimaan reikäpelien jännityksestä ja viehätyksestä! Viime vuoden tapaan helatorstain viikonloppuna pelataan sovellettu reikäpeliturnaus. Ottelut pelataan Kirkalla 9-reikäisinä. Jokainen pääsee ensimmäisenä ottelupäivänä pelaamaan kolme ottelua, joiden perusteella lohkojen kaksi parasta pääse seuraavalle päivälle. Lue lisää…

Ilmoittautumien tapahtumiin tehdään oman NexGolfin kautta tai caddiemasterille. Kilpailukutsut löytyvät tapahtumakalenterista.

Golfravintola Saras

Tervetuloa lounaalle klo 11-16 välisenä aikana. Kahvilasta saa tuttuun tapaan tuoreita herkkuja. Ravintolasalissa on rajoitusten vuoksi vielä hieman normaalia vähemmän paikkoja käytössä mutta kaikille löytyy varmasti paikka.

 

 

Julkaistu 21.4.2021