Viikkotiedote 4/3.4

Kauden alku lähestyy
Range avataan perjantaina 5.4 klo 12. Käytössä nappiautomaatti ja poletti/luottokorttiautomaatti. Pallojen pesujärjestelmä ei ole vielä käytössä. Caddiemasterin toimisto on avoinna arkisin klo 9-15

Kentällä on vielä runsaastikin lunta varjoisilla väylillä, joten ihan vielä palaamaan ei päästä. Mikäli takatalvi ei pahasti yllätä pyrimme avaamaan pääsiäisen aikoihin. Avaamisesta tiedotamme tarkemmin tilanteen edetessä.

Pelioikeuden käyttö kaudella 2019
Pelioikeus nimetään joko osakkeen omistajan käyttöön tai muulle henkilölle. Täyttämällä oheisesta linkistä löytyvän lomakkeen varmistat pelaamisen heti kun kentät aukeavat keäällä. Täytä ilmoitus myös silloin, kun itse käytät pelioikeuden. Etukäteen tehty ilmoitus nopeuttaa caddiemasterin palvelua kauden alussa. Pelioikeuden nimeäminen tehdään erikseen jokaista pelikautta varten. Lue lisää ja tee ilmoitus pelioikeuden käytöstä tästä.

Keimolan logovaatteet
Ohesta löytyy tuotekuvina Keimolan Golfin jäsenille ja osakkaille suunnattu varustetarjous kaudelle 2019. Tilaus tulee tehdä 5.4.2019 klo 16.00 mennessä. Sen jälkeen tehtyjä tilauksia ei huomioida. Varusteiden toimitusaika on 4-6 viikkoa tilauksesta. Tuotteiden vähittäismyyntihinta ja Keimolan jäsenhinta löytyy tuotekuvien alapuolella. Jäsenhinta on merkitty punaisella.

Tilaaminen tapahtuu kuvaston ensimmäisellä sivulla olevasta sinisestä linkistä nettilomakkeen kautta. Merkitse valintasi mukaan lomakkeeseen tuotteen lukumäärä ja koko. Lomakkeessa kysyttävä Golf ID on Keimola Golf. Voit käydä sovittamassa kokoja Golf Sky:n Tammiston liikkeessä (Voimakuja 2). Lisätietoja varusteista antaa Petri Tamminen (p.050 356 7445 tai petri.tamminen@golfsky.fi). Tuotteet toimitetaan Keimolan klubille. Tuotteiden saapumisesta klubille ilmoitetaan viikkokirjeellä. Maksu tapahtuu noudettaessa.

Kuvastoon pääset TÄSTÄ.

Klubitoimikunnan kesäretki
Tällä kertaa Klubitoimikunnan kesäretki suuntautuu kotimaahan ja tarkemmin Jyväskylän seudulle. Ajankohta on 22.-23.7. Kenttinä pelataan Muurame Golf sekä Laukaan Peurunka Golf. Lue lisää…

Ravintola Saraksen Vappubrunssi
Tervetuloa klubille nauttimaan Ravintola Saraksen herkullisesta Vappubrunssista 1.5.2019 klo 11.00-16.00. Pöytävaraukset: saras@ravintolasaras.fi tai 0400 491 361. Katso menu tästä.