Viikkotiedote 6

Kirkan peluutus
Kirkalla siirrytään 21.5 neljän pelaajan lähtöryhmiin ja 10 minuutin lähtöväleihin. Etu- ja takaysi erillisinä kenttinä ajanvarauksella.

1.6 alkaen 9 reikää on arkisin varattavissa ennakkoon ajanvarauksella. Ajanvarauksessa oleva ysi vaihtuu viikoittain. Parillisina viikkoina varattavissa on Kirkka 1-9 ja parittomina viikkoina väylät 10-18. Kirkan toinen ysi, joka kyseisellä viikolla ei ole ennakkoon varattavissa, toimii palloränninä. Ajan saa caddiemasterilta paikan päällä, aikaisintaan kaksi tuntia ennen lähtöaikaa.

Osakkaat saavat halutessaan ns. jatkoajan palloränniin 2h 10 min päähän ensimmäisen ysin lähtöajasta. Jatkoajan saa caddiemasterilta ilmoittautumisen yhteydessä. Jatkoajan varausmahdollisuutta voidaan rajoittaa kilpailupäivinä tai muun poikkeavan tilanteen vuoksi.

Viikonloppuisin 6.6 alkaen Kirkalla on käytössä ajanvaraus koko 18 reikäiselle kierrokselle.

Pelaaminen klubin ollessa suljettu
Pelaaminen caddiemasterin toimiston suljettua tapahtuu varaamalla normaalisti ajan. Nimetyllä pelioikeudella pelaavat voivat varata ajan NexGolfin kautta ja muut varaavat ajan caddiemasterilta. Samalla sovitaan maksun suorittamisesta etukäteen. Lähtöaikoja on klo 22 asti. Kaikilla sulkemisajan jälkeen pelaamaan lähtevillä tulee olla varattu aika NexGolfista sekä maksut kunnossa. Tämä käytäntö korvaa aiemmin käytössä olleen vihkoon kuittaamisen. Aamuisin ennen caddiemasterin toimiston avaamista pelaamaan saa mennä ainoastaan NexGolfissa avattuihin lähtöihin. 1.6 Alkaen aikoja on varattavissa klo 04.00 alkaen. Kalenteriin on myös merkitty hoitojunaa varten suljetut ajat. Varaaminen ja maksut toimivat kuten iltapelaamisessa.

Senioritoimikunta
Senioreiden kilpailukausi käynnistyy 8.6, jolloin pelataan Senioreiden kuukausikisa. Pelimuotona on henkilökohtainen pistebogey. Ilmoittautuminen on avattu NexGolfissa ja päättyy 5.6 klo 12.00.

Saraksen taukokioski
Saraksen taukokioski on avattu. Kioski palvelee asiakkaita päivittäin klo 11-19 säätilanne ja Saraksen päivittäiset pelaajamäärät huomioiden. Tervetuloa!

Rauno Pusa -Tulisukka
Rauno Pusan elämänkerta Tulisukka on ilmestynyt. Rauno on tuttu henkilö myös Keimolassa vuosilta 2003-2007, jolloin hän toimi Keimolan toimitusjohtaja. Kovakantista 280 sivua tekstiä ja kuvia sisältävää kirjaa on nyt saatavilla Keimolasta. Kirjan hinta 25 euroa. Jätä tilaus 1.6 mennessä osoitteeseen keimolagolf@keimolagolf.com