Viikkotiedote 8

Nordic Golf League -Finnish Tour Championship

Nordic Golf Leagueen kuuluva Finnish Tour Championship pelataan Saraksella 22.-24.7. Nyt on siis upea mahdollisuus tulla seuraamaan miten ammattilaiset pelaavat Keimolassa. Eroaako heidän taktiikka omasta pelistä ja kuinka pitkälle he oikeasti avaavat?

Kilpailijoille on varattu aikoja harjoituskierroksia varten seuraavasti: tiistaina klo 9.30-12.00 ja 14.00-16.30 (joka toinen lähtö). Keskiviikkona klo 11.00-17.00. Kirkkaa pelataan normaaliin tapaan koko viikon. Väylällä 18 kaikki avaavat etutiiltä, jotta näkyvyys Saraksen väylälle 1 on parempi. Saraksen väylää 1 pelaavilla kilpailijoille tulee aina antaa pelirauha.

Harjoitusalueista range on osin varattu kilpailijoille ja lähipelialue sekä klubin harjoitusviheriö kokonaan.

Kilpailupäivät ovat to-la 22.-24.7.2021. Lähdöt tapahtuvat väliaikalähtöinä tiiltä 1. Kilpailun jälkeen torstaina ja perjantaina kenttä on varattu kentänhoidolle. Lauantaina kenttä avataan normaaliin ajanvaraukseen kilpailun päätyttyä. Tarkempi aika selviää lähtölistan ja cutin varmistuttua.

Koronan vuoksi klubitalolla on viikon aikana erikoisjärjestelyjä. Kilpailupäivinä pukuhuoneet ovat vain pelaajien käytössä. Terassi on varattu pelaajille ruokailua sekä tulosten kirjausta varten. Toivomme kaikkien klubilla olevien käyttävän kasvomaskia.

Kilpailua on mahdollista seurata koko kentän alueella. Väylien 11 ja 13 kohdalla on käytössä katsomot. Myös kioskin tuntumassa on hyvä paikka katsoa väylän 7 ja 13 tapahtumia. Toivomme ettei autoja pysäköidä Kirkantien varteen, vaan tuodaan joko Keimolan parkkipaikalle tai jätetään Kaiun majan parkkiin. Peliryhmien mukana saa kulkea kentällä, kuitenkin liikkuen reuna-alueilla. Muistathan myös hiljentää puhelimen kentällä liikkuessasi ja muutenkin antaa pelaajille keskittymisrauhan.

Kilpailussa on mukana kaksi Keimola Golfin edustajaa, Ilari Saulo (to klo 8:42) Ja Marko Halonen (to 8:20). Tervetuloa kannustamaan Keimolalaisia menestykseen!

Muita ajankohtaisia asioita

Kentän kastelu
Yksi kuivan kesän puheenaiheista klubin terassilla on ollut kentän kastelu. Usein toistuneita kysymyksiä on esim.” Miksi ei meillä kastella päivällä, kun muilla kentillä kastellaan?  Riittääkö kasteluvesi? Mistä kasteluvesi tulee? Miksi ei karheikoita kastella? Kuoleeko heinä kun se kellastuu? Ovatko pumput rikki? Tarvitseeko karrelle kuivuneet karheikot kylvää uudelleen? Lue lisää…

Seuran mestaruuskilpailut
Juniorit ja seniorit pelaavat mestaruuskilpailut 31.7-1.8. Ilmoittautuminen päättyy 28.7. Yleisten sarjojen mestaruudet ratkotaan 13-15.8. Ilmoittautuminen päättyy 8.8. Kilpailut käydään tänä vuonna Kirkalla.