Viikkotiedote 8

Muutoksia kentän merkinnöissä

Kirkalla väylän 3 oikean reunan out merkinnät on poistettu ja korvattu punaisilla estemerkinnöillä viheriön tasalle asti. Kirkantien kohdalla sekä viheriön takana on edelleen out merkinnät.

Junioritoimikunta

Normaalien harjoitusten lisäksi järjestämme junioreille kolme pelipäivää kesän aikana. Päivän aikana (klo 10-15) harjoitellaan 1,5 tuntia, syödään omakustanteinen lounas ja pelataan 9 reikää golfia Pegon golfopettajan johdolla. Pelipäivään voi osallistua max 12 junioria.
Pelipäivät ovat:
Ke 10.6.2020
Ke 8.7.2020
Ke 5.8.2020

Ilmoittautuminen pelipäiviin tapahtuu sivustolta pego.fi ja sieltä kohdasta opetus ja seurat.

Tulevia tapahtumia

  • 8.6 Senioreiden kuukausikisa
  • 9.6 Amazing viikkokilpailu 2
  • 10.6 Naisten sääntökävely
  • 13.6 Golf Sky Juniorituki Open

Kilpailukutsut löydät tapahtumakalenterista. Ilmoittautuminen kilpailuihin ja tapahtumiin Nexgolfin kautta tai caddiemasterille.

Kauden ensimmäinen avoin kilpailu pelataan 13.6. Golf Sky Juniorituki Openin tuotto ohjataan Keimolan junioritoiminnan hyväksi. Pelimuotona best ball pistebogey kahden pelaajan joukkuein. Kilpailukutsu. Klubilla on Golf Sky:n tapahtumatori.

Nikon niksinurkka

Mikä on pallohissi? Miten viheriöalueella liikutaan? Miten pallon alastulojälki korjataan? Näihin ja muihin kiperiin kysymyksiin saat vastauksen Nikon niksinurkassa.

Keimolan Kirpputori

Keimolassa järjestetään 27-28.6 Kirpputori. Itsepalvelukirppikselle voit tuoda myyntiin golfvaatteita, -tarvikkeita ja -välineitä. Lue ohje tästä.