Viikkotiedote 9

Kenttäyhtiön hallituksen päätöksiä
Kesäkuun yhtiökokouksessa valittu Keimola Golf Club Oy:n hallitus kokoontui järjestäytymiskokoukseensa 25.8.2021. Kokouksessa valittiin hallituksen puheenjohtajaksi Tiina Fonsén-Lehtonen ja varapuheenjohtajana jatkaa Juha Haapaniemi. Lue lisää…

Peruskorjaustyöt alkavat 13.9
Kirkan väylien 14 ja 15 viheriöt ja viheriöalueet peruskorjataan syksyn aikana. Lisäksi väylän 16 lyöntipaikat rakennetaan uuteen kohtaan. Väylän 14 osalta uusi viheriöalue sijoittuu nykyiseen nähden hieman etu-oikealle. Väylästä 15 tulee remontin myötä par 3, uusi viheriö sijoittuu suunnilleen nykyisen väylän sadan metrin merkin kohdalle. Työt alkavat 13.9, jolloin Kirkan takaysi (B) pelataan 7-reikäisenä. Väylältä 13 siirrytään väylälle 16. Takaysi pelataan palloränninä myös viikonloppuisin ja ns. jatkoaika toiselle puolikkaalle ei ole käytössä 13.9 alkaen. Pyydämme pelaajia huomioimaan väylän 13 ja 16 oikeassa reunassa kulkevan työmaaliikenteen.

Osakas- ja jäsenkysely strategiatyötä varten
Syyskuun aikana toteutetaan lyhyt osakas- ja jäsenkysely Keimolan strategiatyötä varten. Kysymyslinkki lähetetään sähköpostitse ja tekstiviestinä. Kyselyn toteuttaa Feelback Group.

Pidetään kentästä huolta
Syksy tekee tuloaan mutta vielä on runsaasti hyviä pelipäiviä edessä. Muistetaanhan kaikki pitää hyvää huolta kentästä. Syksyn edetessä heinän kasvu hidastuu, jolloin viheriöille ja väylille syntyneet jäljet näkyvät pitempään, varsinkin jos niitä ei korjata. Nikon niksinurkasta löydät hyvät ohjeet lyöntijälkien sekä pallon alastulojälkien korjaamiseen.

Amazing viikkokilpailun finaali 4.9 ja seuramatka Amsterdamiin
Tulevana lauantaina pelataan viikkokilpailun finaali Kirkalla. Molempien sarjojen voittajat (pb/hcp lp) pääsevät pelimatkalle Amsterdamiin 7.-10.10. Lisäksi kaikkien viikkokilpailuihin kauden aikana osallistuneiden kesken arvotaan kaksi Lucky Loser paikkaa matkalle. Jokainen viikkokilpailusuoritus antaa yhden arvan.

Kaikkien Keimolalaisten on myös mahdollista lähteä matkalle vaikka ei olisi osallistunut viikkokilpailuun. Keimolan jäsenet saavat matkasta 50 € alennuksen. Lisätiedot ja varausohjeet TÄSTÄ.