Viikkotiedote 9

Nurmirange käytössä

Rangella on siirrytty lyömään nurmelta. Nikon Niksinurkassa näytetään, miten nurmea käytetään tehokkaasti, samalla helpotetaan lyönnissä osuman laatua ja autetaan kentänhoitoa paikkojen pitämisessä kunnossa

Nikon Niksinurkkasta löytyy muitakin hyödyllisiä vinkkejä kierrosta varten. Kannattaa käydä katsomassa videot!

Kentän kunnosta huolehtiminen

Muistathan huolehtia kentän kunnosta kierroksen aikana. Pienet mutta hyvin tärkeät asiat parantavat omaa ja seuraavan pelaajan pelikokemusta. Lyöntijälkien paikkaukset, pallon alastulojälkien korjaukset viheriöllä ja bunkkereiden haravointi kuuluvat jokaisen pelaajan vastuulle.

Koronan vuoksi pois käytöstä olleet haravat on palautettu käyttöön ja niitä tulee myös käyttää. Suosittelemme käsineiden käyttöä haravaa käsitellessä. Haravan käyttöön sopivia suojakäsineitä on myynnissä caddiemasterilla 2 euron hintaan.

Evästauot kierroksen aikana

Saraksen taukokioski palvelee asiakkaita väylän 6 ja 13 jälkeen. Peliryhmä voi pitää itselleen sopivan tauon kioskilla. Mikäli takaa tuleva ryhmä ei halua pitää taukoa, on kioskilla sopiva kohta tehdä ohitus. Sama käytäntö pätee viikonloppuisin Kirkalla, kun pelataan täyttä 18 reiän kierrosta. Tällöin ravintolan terassi on sopiva pienelle tauolle.

Senioritoimikunta

Ensimmäinen Seniorimaanantai pelattiin 8.6. Kolmen kärki oli tällä kertaa:
1. Vähäkainu Merja 38 p
2. Puotiainen Maire 35 p
3. Salonen Riitta 34 p

Seuraava Seniorimaanantai 13.7 (Lyöntipeli/HCP), mukaan mahtuu 32 pelaajaa. PS. Muistathan ilmoittaa mahdollisesta peruutukssesta ajoissa, ennen arvontaa!

Senioreiden tulevat seuraottelut:

  • 13.7 Nurmijärvi & Tuusula Golf & Keimola Golf
  • 21.7 Ringside Golf & Nevas Golf & Keimola Golf
  • 5.8 Kytäjä Golf

Ilmoittautuminen peleihin alkaa 3 viikkoa ennen kisaa NexGolfin kautta.

Muistattehan huomioida Golf around the clock -tapahtuman 27-28.6. Tapahtuman tuotto ohjataan junioritoiminnan hyväksi. Katso lisätiedot tästä.

Keimolan Kirpputori

Keimolassa järjestetään 27-28.6 Kirpputori. Itsepalvelukirppikselle voit tuoda myyntiin golfvaatteita, -tarvikkeita ja -välineitä. Lue ohje tästä.

Tulevia tapahtumia

  • 13.6 Golf Sky Juniorituki Open
  • 16.6 Amazing viikkokilpailu
  • 19.6 Juhannus Scramble
  • 27.6 Captains Cup
  • 27.6 Golf around the clock

13.6 pelattavan Golf Sky Juniorituki Open kilpailun yhteydessä klubin edustalla kaikille avoin Golf Sky tapahtumatori. Tervetuloa!

Kilpailukutsut löydät tapahtumakalenterista. Ilmoittautuminen kilpailuihin ja tapahtumiin Nexgolfin kautta tai caddiemasterille.