Senioreiden kuukausikisa 23.7

Saraksella pelattiin paahtavassa helteessä maanantaina 23.7.2018 senioreiden heinäkuinen kuukausikilpailu. Mukaan uskaltautui 22 pelaajaa – muutama noshow-tapauskin oli. Pelimuotona oli tavallinen henkilökohtainen pistebogeykilpailu, mutta lopputulokseksi huomioitiin kolmen parhaan par 3:n, par 4:n sekä par 5:n pisteiden yhteissumma – siis tulos yhdeksältä väylältä. Näin ei tarvinnut kenenkään surra muutamaa mahdollisesti pieleen mennyttä väylää! Kaikki jaksoimme maaliin saakka – kuka enemmän ja kuka vähemmän kaikkensa antaneena. Tärkeintä oli taas kerran tankkaus, tankkaus, tankkaus!

Kilpailun voitti Harry Sjöman 23 pisteellä. Toiseksi tuli Riitta Pesonen 22 pisteellä. Sjömannin perhe rules, kun Ritva tuli kolmanneksi 21 pisteellä. Samaan pisteeseen yltivät myös Eila Alanko ja Katariina Pallas, mutta Ritvan alhaisin tasoitus ratkaisi tasatilanteessa.

 

Aurinkoisella terassilla edessään silmiä hivelevä golfkenttämaisema viihtyi puliseva golffarijoukko nauttien ravitsevia ruokia ja juomia. Fiilis kierroksen jälkeen oli väsynyt mutta onnellinen.