Amazing Open 25.5.2019

Amazing Open pelattiin lauantaina 25.5.2019 hiukan viileässä ja sateisessa kelissä. Onneksi sade ja ukkosen uhka ei saanut ketään peruuttamaan osallistumistaan kilpailuun.

Kilpailu osallistujalista tuli täyteen jo lähes pariviikkoa ennen kilpailupäivää. Kaikki 44 paria eli 88 pelaajaa lähtivät kisaan intoa täynnä. Kaikki pelasivat myös kisan loppuun saakka ja olivat jännittyneinä mukana matkapalkinnon arvonnassa.

Kilpailun voittajiksi itsensä pelasivat Juha-Pekka Hiltunen ja Matias Kajastie hienolla nettotuloksella 61 tasoituksella 5. Toiseksi samalla bruttotuloksella 66 tulivat Sami Hämäläinen ja Niko Rainemo, mutta heidän tasoituksellaan 1 nettotulokseksi jäi 65 lyöntiä. Kolmanneksi nousivat Niko Koskelainen ja Kalle Rajaviita nettotuloksen ollessa 66. Samassa tuloksessa oli myös kaksi muuta pari, mutta pronssimitalisteilla oli näistä pienin tasoitus. Riikka Harden voitti lähimmäksi lippua kilpailu tuloksella 1,01 m. Pisimmän driven löi miehistä Marko Halonen ja ladyistä Mariel Häkkinen.

Ehkä kuitenkin päivän odotetuimman palkinnon voitti Allan Lahti (kuvassa). Kuvan Allan voitti arvonnassa Amazing Travelsin järjestämälle golfpelimatkalle etelän lämpöön kaikilla herkuilla (all inclusive + 5 kierrosta golfia) loka-/marraskuun vaihteessa.

Lisäksi Amazing Travels oli tukemassa Naisten Pankin hyvää asiaa. Naisten pankki keräsi varoja heidän omalla lähimmäksi lippua kisalla. Siinä löi lähimmäksi lippua (0,79 cm) Juha Haapavirta, joka sai palkinnoksi reilusti makeata.

MUITA TULOKSIA
Ravintola Saras Open 18.5.2019