Golf Balance Open 7.7.2018

Viikon epävakaiden säiden jälkeen Golf Balance Open pelattiin Saraksella lauantaina 7. heinäkuuta upeassa kesäsäässä. Kisaan lähdettiin yhteislähdöllä 76 pelaajan voimin, kaikki halukkaat eivät edes mahtuneet mukaan. Kilpailua pelattiin kahdessa sarjassa: tasoituksellinen lyöntipeli ja pistebogey.

Pistebogey sarjan voittaja Henri Juhantila KGV

Kioskilla maistui eväät

Paras Scratch tulos 78  Nelli Halonen KGV

Aurinko ja tuuli kuivasivat kostean kentän nopeasti ja greeneillä jotkut jo tuskastelivat niiden nopeutta. Kisa kulki jouheasti Ready Golfin hengessä ja lähes kaikki ryhmät pelasivat kentän 4 tunnin ja 20 minuutin ihanneajassa. Kaikilla pelaajilla oli hymy herkässä, vaikka lyönti ei aina mennytkään suunnitelmien mukaan ja pelikavereita muistettiin kannustaa.  Tuomareiltakin kysyttiin myös kiitettävästi apua löytämää sääntöjen mukaisia ratkaisuja.

Tasoituksellisen lyöntipelin voitti Johnny Branders 70 lyönnin nettotuloksella ja pistebogeysarjan Henri Juhantila 37 pisteellä. Parhaasta scratch tuloksesta 78 vastasi Nelli Halonen. Golf Balance oli varannut hienot golfaiheiset palkinnot, joita jakamassa oli Golf Balancen Timo Halonen

Tulokset löydät tapahtumakalenterista.