Saaran päivä Open 15.7.2018

Saaran Päivä kilpailu on saanut alkunsa silloisen naistenkapteenin Sinikka Pohjalaisen ja Liisa Eerolan junailemana tapahtumana. Sinikan lapsenlapsi oli Saara ja siitä valikoitui nimi kisalle ja kisapäivälle. Tiedotustoimikunnan Anitta Koiviston Saara tuli mukaan kuvioihin hieman myöhemmin ollen Saaran Päivä Openin kilpailun palkintojenjakajana ja myös tyttöjuniori-kilpailijana. Hän oli vähän niin kuin kilpailun ”hengetär”, kun Sinikka ei siihen aikaan enää ollut mukana Keimolan toiminnassa.

Saaran Päivä kilpailua vietetään Keimolassa Saaran nimipäivää lähellä olevana sunnuntaina ja perinteisesti kaikille osallistujille tarjotaan mansikkakakkua tänä juhlapäivänä. Keimolassa Saaran Päivä Open on toiminut viimeiset neljä vuotta myös Gloria LadyCup Idän joukkueen karsintaosakilpailuna ja onkin yksi suosituimmista osakilpailuista. Saaran Päivä kisa on tunnetusti mukava ja hyvähenkinen kisa, jossa järjestelyt sujuvat ja ruoka on hyvää.

Perinteeksi Saaran päivä kisassa alkaa myös muodostua kisan jälkeen pidettävä Armoiren muotinäytös, jossa seuran naiset toimivat itse upeiden asusteiden malleina. Tänä vuonna mukana Armoiren lisäksi näytteille asettajana oli kisapäivänä myös HouseOfElliot korut sekä Korkkari37 kenkäkauppa.

Sarjoja oli kaksi, joista tasoituksellisen lyöntipelin voitti Sirpa Rauhala ja tasoituksellisen pistebogeyn Benita Doktar. Näiden lisäksi palkittiin paras scrachtulos, jonka vei Pirjo Sipronen ja pisin draisi, jonka puolestaan tempaisi Hanna Koskiniemi, lähimmäslippua kahdella lyönnillä tuloksessa paras oli Helena Jutila sekä lähimmäslippua yhdellä lyönnillä kisan voitti Pirjo Muona. Helteisessä säässä pelatun kilpailun tulokset löydät tästä.

Kilpailun palkinnoista vastasivat Pego, Monistrol, Veho Airport ja HouseofElliot. Kaikille Saaran Päivä kisaan osallistujille jaettiin Lumenen tuotteita sisältävä giweaway kassi. Isot kiitokset yhteistyöstä, te kaikki mahdollistitte osaltanne tämän päivän!

Kiitos myös kaikille osallistujille, tuomarille, caddiemastereille, kenttähenkilökunnalle ja Saras ravintolan henkilökunnalle upeasti onnistuneesta päivästä! Myös mansikkakakku oli todella herkullinen!