Uudistuksia

Seuraavassa yhteenvetolistaus kaudelle 2017 tulevista uudistuksista

Kirkan ajanvaraus

Yhä useampi haluaa suunnitella pelaamisen omien aikataulujensa mukaan, eikä kaikilla ole mahdollista pelata täyttä 18 reiän kierrosta. Varausjärjestely helpottaa varsinkin niiden pelaajien varaustilannetta, joilla tarkan lähtöajan tietäminen etukäteen on keskeinen kriteeri pelaamiseen ylipäätään. Osakkaiden on mahdollista varata 9 reiän aika Kirkalle etukäteen. Varattavia aikoja ovat joka tasatunti (8.00, 9.00 jne). Varauksen voi tehdä 7 päivää etukäteen (maanantaina varataan sunnuntaille). Varattavia aikoja ovat joka tasatunti (8.00, 9.00 jne). Varauksen voi tehdä 7 päivää etukäteen (maanantaina varataan sunnuntaille). Kaikki varaamatta olevat ajat vapautuvat palloränniin pelipäivänä. Pelaajalla voi olla yksi ennakkoon varattu aika per päivä.

 

Seuran logovaatteet

Keimolan uusi kumppani Golf Balance tarjoaa seuran jäsenille Keimolan logolla varustettuja Adidaksen golfvaatteita hyvin edullisesti. Seuran logovaatteisiin pääset tutustumaan tästä linkistä. Samalla voit tehdä tilauksen. Kuvaston varusteita voit hankkia yhden tai useamman. Mikäli vaatteiden koon osalta on epävarmuutta, niin varusteita voi käydä myös sovittamassa Golf Balancen Vantaan myymälässä. Seuran edustuspelaajille, hallituksen ja toimikuntien jäsenille on tämän lisäksi olemassa oma varustepaketti ja tilausmenettely.

 

Klubin ProShop

Keimolan ProShopin pitäjä vaihtuu tulevalle kaudelle. Golf Balance aloittaa Keimolassa uutena yrittäjänä uusimuotoisella toimintatavalla. Myymälän fyysiset tilat klubilla pysyvät samana, mutta uuteen toimintakonseptiin kuuluu tiivis yhteistyö golfvälineiden ja -varusteiden maahantuojien kanssa. Tavoitteena on saada shoppiin esille hyvä valikoima eri maahantuojien artikkeleita kauden aikana. Kukin maahantuoja esittelee ja myy shopissa omaa valikoimaansa kahden kuukauden ajan.
Lue lisää

 

eBirdie -uusi jäsenkortti

Golfliiton uusi eBirdie-jäsenkortti otetaan käyttöön Golfmessuilla 17.3.2017 klo 12.00 alkaen. Android- ja iOS-puhelimissa toimivasta jäsenkorttisovelluksesta tulee golfarin monipuolinen tietokanava, joka pitää sisällään päivittäin päivittyvät tasoitustiedot, ajantasaiset tiedotteet ja tarjoukset seuralta ja Golfliitolta, sekä myös jäsenetukaupan, jonka kautta Golfliiton jäsenet pääsevät käsiksi vain heille suunnattuihin etuihin. Kortista löytyy myös sähköinen kenttäopas, jossa on kaikkien kenttien yhteystiedot.
Lue lisää

 

Hinnasto

Valmisteilla olevaa strategiaa laadittaessa nousi vahvasti keskusteluun Keimolan osakkuuden arvo ja osakasedut. Osakkuus päätyikin Keimolan golfyhteisön strategiaan 2017-2020 yhdeksi viidestä painopisteestä. Keväällä päätettävän strategian tavoitteina osakkuuden painottamisessa ovat osakkeen arvon kohottaminen, osakkeen omistamisen houkuttelevuuden lisääminen ja osakasetujen kehittäminen. Kaudelle 2017 tulee toimintasuunnitelman mukaisesti ensimmäisiä uudistuksia, jotka pyrkivät edistämään strategian tavoitteita.
Lue lisää

 

Kahvilan tiski

Kahvilan myynti- ja tuotetiski uudistuu kevättalven aikana. Vanha tiski on purettu ja uusi on parhaillaan työn alla kalustetehtaalla. Kylmälaitteet ja muu tekniikka on riittävän toimivaa, joten niitä ei remontissa uusita. Tiski valmistuu huhtikuun alussa. Uusi tiski rakennetaan entiselle paikalle, jotta klubitalo säästyy isommalta remontilta. Uusien pintojen ja ulkonäön lisäksi tiskin rakenteesta tulee aikaisempaa tiiviimpi ja henkilökunnan kulkureitti muuttuu lähemmäksi ravintolan keittiötä. Samalla uusitaan sähköä ja valaistusta tiskin yhteydessä.

 

Golfautot

Kaikki Keimolan vuokrakäytössä olevat golfautot uusitaan. Kaudella 2017 vuokrakäyttöön tulee 14 uutta golfautoa. Samalla vanhat vuokrakäytössä olleet golfautot poistuvat järjestelyssä tapahtuneen myynnin kautta. Tämän jälkeen kaikki autot vastaavat laadultaan ja toiminnaltaan toisiaan. Järjestelyssä myös autokatoksessa olevien vuokrattavien golfautopaikkojen määrä vähenee.
Lue lisää