Keimolan kenttien nykyaikaistamiseen liittyvä infotilaisuus

OSAKASINFO  

Hyvät osakkaat,  

Keimola Golf Club Oy:n kevään yhtiökokous pidetään 26.4.2018. Ennen yhtiökokousta järjestetään osakkaille infotilaisuus Keimolan kenttien nykyaikaistamiseen liittyen. Infotilaisuus järjestetään yhtiökokouspaikalla klo 18-18.30.   

Syksyn 2017 yhtiökokouksessa hallitus esitti vuodelle 2018 hoitovastikkeeseen 110 euron korotusta kenttien peruskorjauksen aloittamiseksi. Esityksen tavoitteena oli käynnistää peruskorjauksen suunnittelu ja rahoittaa myös ensimmäiset työt. Hallituksen yhtiökokoukselle valmistelema toimintasuunnitelma ja talousarvio kaatui kuitenkin äänestyksessä ja hoitovastike pysyi lopulta edellisvuoden tasolla.   

Yhtiökokouksen päätösten mukaisesti toimintasuunnitelmaan ja talousarvioon tuli tehdä muutoksia kaudeksi 2018. Hallitus pyrki siihen, että muutokset olisivat suunniteltuun toimintaan nähden mahdollisimman vähäiset. Talousarvion sisäisten kulusiirtojen osalta löydettiin mahdollisuus edetä kenttien nykyaikaistamiseen liittyvän suunnitelman osalta. Hallitus tilasikin golfkenttäarkkitehti Lassi Pekka Tilanderilta runkosuunnitelman. Tämä oli mahdollista ilman hoitovastikkeen korotusta. Näin hallitus kykeni ainakin osittain edistämään alkuperäistä ideaa.  

Infotilaisuudessa hallitus esittää laaditun reittisuunnitelman ensimmäisen version. Reittisuunnitelma on osa myöhemmin kesällä julkaistavaa runkosuunnitelmaa. Esityksen avulla hallitus kertoo näkemyksistään Keimolan kenttien kehittämiseksi ja kerää osakaspalautetta asiasta. Vastaanoton pohjalta hallitus miettii jatkotoimenpiteitä. Parhaassa tapauksessa peruskorjaus voidaan aloittaa pienin osin jo vuoden 2018 syksyn aikana. Tämä toteutettaisiin yhtiön käyttövaroilla ilman osakkailta tarvittavaa lisärahoitusta. Jatkossa kaikki peruskorjaukseen liittyvät rahoituspäätökset tehtäisiin ja korjauskohteet valittaisiin vuosittain syksyn yhtiökokouksissa toimintasuunnitelman ja talousarvion hyväksymisen yhteydessä.   

Aiheesta on laadittu video, joka on katsottavissa Keimolan kotisivuilla osoitteessa www.keimolagolf.com/videot. Asiaan perehtyminen onnistuu sitä kautta helpoiten. Myös ennen yhtiökokousta ilmestyvässä kausijulkaisussa asiasta on useampia kirjoituksia. Tarkempien kysymysten esittämiseen on mahdollisuus infotilaisuudessa. Kun tilaisuus on aihe huomioon ottaen varsin lyhyt, niin pyrimme ennakoimaan kysymyksiä jo hallituksen esitystä laadittaessa. Siitä syystä toivomme, että osakkaat toimittavat kysymyksen ennakkoon yhtiön toimitusjohtajalle osoitteeseen pekka.palmunen@keimolagolf.com 

 HALLITUS
Kyösti Anttonen (pj), Juha Haapaniemi (vpj), Erkki Arima, Pekka Lehtonen, Johanna Paavolainen ja Arto Riikonen 

 

Julkaistu 11.4.2018