24h junnugolfille on liikkeellä

Jorma Manner ja Jaki Saarivirta lähtivät hieman kosteassa mutta raikkaassa kelissä liikkeelle tänään klo 10.00. Tarkoitus on golfia pelaamalla kerätä varoja junnugolfille. Pelaaminen kestää hieman normaalia kierrosta kauemmin mutta mahdollistaa sitäkin suuremman määrän upeita suorituksia. Kierros kestää 24h!

Jormaa ja Jakia saa tulla kannustamaan ja oman panoksensakin ehtii vielä antaa.

Aiempi tiedote

Hyväntekeväisyys on yksi golfin olennainen osa. Tapoja on monenlaisia, me olemme valinneet niistä erittäin haastavan. Haastamme juuri sinut tukemaan Keimolan junioreita. Me laitamme itsemme likoon ja pelaamme 24 h putkeen ma 22.6. – ti 23.6.
Maksat vain kun teemme parin tai paremman – reilua, eikö totta? Laita 10 snt, 1 €, 10 € tai mitä vain jokaisesta, kunhan vain laitat. KAIKKI menee juniorien hyväksi. Viime kesänä pelasimme 8 kierrosta kumpikin, siis 288 väylää ja teimme 123 paria ja 17 birkkua, yhteensä 140 ”rahareikää”.

Viime kesän rahoilla tehdään Keimolan junioreiden kanssa päivän pelireissu Bjärkas Golfiin perjantaina 17.7.2015. Loput rahastoidaan tänä keväänä perustettuun Team Keimola -rahastoon.Tämän vuoden rahojen käytöstä voit laittaa ehdotuksen osallistuessasi, jokin tempaus junioreille tehdään ja loput laitetaan Team Keimola -rahastoon.

Lue lisää aiheesta Golfliiton sivuilta.

 

Julkaistu 22.6. / palvelupäällikkö